(22-10-2013, 08:27 PM)'alpachino10' نوشته:در واقع من دارم از طریق کاریابی مدارکم رو آزاد می کنم. ولی از شانس من چون دانشگاه لیسانسم زیر بار دادن ریزنمره نرفت مجبور شدم 1 تومن بدم و مدرک لیسانسم رو آزاد کنم. (با کاریابی یکی دو ماه بعد از زمان اپلای مدرکم آزاد میشد و اگه میخواستم واسه اون صبر کنم نمیتونستم اپلای کنم.). باز خدا رو شکر دانشگاه فوقم گیر نداد وگرنه فکر کنم اونجا باید 6 7 میلیونی پیاده میشدم!
شما اطلاع دارید از زمانی که دانشگاه دانشنامه رو بهم میده چقدر طول میکشه تا وزارت علوم اون رو تایید کنه؟ باید واسشون پست کنم انگار و توی سیستمشون ثبت کنم درخواستمو، درسته؟
بله دقیقا درسته
اتفاقا کار خوبی کردید به ریسکش نمی ارزه بعضی کارهای اپلای به خاطر چند تومن آدم از همه چی میمونه (هر چند اصلا از پول دادن به اینا متنفرم)
من خودم چند ماه مونده بود تا این به اصطلاح سیستم!! تایید ثبت بشه دستی انجام دادم و الان حضوری نمیکنن اونم به خاطر پول 45 تومن اینا میگیرن ظاهرا
بستگی داره این مورد ممکنه از 1 هفته تا 3 هفته طول بکشه با توجه به شنیده های خودم
این مورد رو دوستانی که انجام دادن جواب بدن بهتره
اتفاقا کار خوبی کردید به ریسکش نمی ارزه بعضی کارهای اپلای به خاطر چند تومن آدم از همه چی میمونه (هر چند اصلا از پول دادن به اینا متنفرم)
من خودم چند ماه مونده بود تا این به اصطلاح سیستم!! تایید ثبت بشه دستی انجام دادم و الان حضوری نمیکنن اونم به خاطر پول 45 تومن اینا میگیرن ظاهرا
بستگی داره این مورد ممکنه از 1 هفته تا 3 هفته طول بکشه با توجه به شنیده های خودم
این مورد رو دوستانی که انجام دادن جواب بدن بهتره
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.