09-02-2014, 08:39 PM
دوستان واسه شيراز از كجا بايد اقدام كرد؟(براي كسري از طريق پروژه)
تسهيلات سربازي نخبگان (شرايط و امتيازات)
|
10-02-2014, 06:44 AM
دوست عزیز
بهترین کار اینه که فارغ از هر شهری که زندگی می کنند در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح تشکیل پرونده دهید بعد به دنبال سازمان باشید. تا جایی که بنده می دونم صاایران شیراز یکی از سازمان های مرتبط هست. موفق باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
08-03-2014, 05:11 AM
اقا امين ممنون از اطلاعاتت.
من رفتم دفتر نخبگان شهيد فهميده شيراز ، رزومه رو تحويل دادم ولي هيچ خبري نشد تازه اونجا هم اطلاعاتي درباره كسر خدمت بهم ندادن.با توجه به تجربتون چه پيشنهادي به من ميكنين؟
با سلام و خسته نباشید
من دانشجوی فوق لیسانس هستم و خرداد 93 دفاع می کنم.معدل لیسانسم 16.04 و ارشد 17.75 هستش.چهار تا مقاله:دو تا بعد از اسم استاد ودوتای دیگه نفر سوم و چهارم هستم.می خوام به محض فارغ التحصیلی برای نخبگان اقدام کنم:می خواستم بدونم احتمالش چقدره قبول بشه؟با وجود زیادشدن تعداد متقاضی حدودا چقدر طول میکشه؟ایا این درسته که اگر بالای 10 ماه کسری داشته باشی در صورتی که شرایط تسهیلات رو داشته باشی بعد از ثبت نام معاف میشی؟امکانش هست اصلا پذیرفته نشه؟ با تشکر فراوان
سلام. من دانشجوی ترم 2 ارشد هستم دانشگاه شریف. معدل کارشناسیم 17.30 و معدل ارشد 18.50. فعلا هم مقاله ای ندارم.
ازتون سه تا سوال داشتم. اول: اینکه من یه سری مدارک بین المللی مایکروسافت دارم. میشه ازشون استفاده کرد؟ دوم: توی بند 3 شرایط پذیرش دانشجوهای ارشد نوشته "داشتن نقش برجسته در حل یك معضل كاربردی و یا راهبردی مهم در مورد نیاز كشور". من برای اداره کل اوقاف استان و همچنین شهرداری پروژه شبکه/امنیت انجام دادم. میشه یه گواهی حسن انجام کار یا همچین چیزی گرفت و ازش استفاده کرد؟ چون فعلا مقاله ای چاپ شده ندارم که بخوام ازش استفاده کنم! سوم: توی شرایط عضویت در مورد رتبه کنکور ارشد چیزی ذکر نشده و فقط رتبه کنکور کارشناسی ذکر شده. من رتبم تک رقمی هست. آیا میشه از این استفاده کرد؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. با احترام.
03-04-2014, 04:49 PM
(03-04-2014, 04:31 AM)'amir_varasteh' نوشته: سلام. من دانشجوی ترم 2 ارشد هستم دانشگاه شریف. معدل کارشناسیم 17.30 و معدل ارشد 18.50. فعلا هم مقاله ای ندارم. مدارک مایکروسافت کمکی نمیکنه، رتبه کارشناسی ارشد هم همینطور، حتی رتبه 1 کارشناسی ارشد هم تاثیری تو معافیت یا کاهش نداره. مورد دوم رو اطلاع دقیقی ندارم و دوستان دیگه نظر بدن بهتره. البته اینم بگم که اطلاعات من مربوط به 1 سال قبله و قوانین هم که هر روز عوض میشه..
موفق باشین
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من کارشناسی رو با معدل 15.5 به اتمام رسوندم اما در حیطه ی پژوهشی چند مقاله ی isi و پابمد و علمی پژوهشی دارم، و امتیازاتم در این زمینه زیاد هست بنظرتون بخاطر معدلم، عضو بنیاد نخبگان و شرایط استفاده از تسهیلاتش رو پیدا نخواهم کرد؟ در این شرایط بهترین تصمیم چی هست؟ 2 ماه دیگر اعزامم هست، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
06-05-2014, 04:27 PM
با سلام و خسته نباشید [align=right]اگه شرایط نخبگی رو داشته باشم (معدل و مقاله) ولی پنج ترمه باشم(کارشناسی ارشد) ،امکان استفاده از تسهیلات سربازی وجود داره یا نه؟ [align=right]ممنون
31-05-2014, 03:33 PM
سلام
خیلی واضح لطفا بگید که 1 - چجوری با ثبت اختراع میشه معاف شد یا از مدت سربازی کم شه؟؟ 2 - معدل تاثیری تو این کار داره یا نه؟ 3 - لینک شرایط عضویت و تسهییلات بنیاد نخبگان بدید مرسی زیاد
05-08-2014, 01:01 AM
برای استفاده از هر کدوم از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان باید در ابتدا حائز شرایط اولیه باشید. برای این کار به صفحه شیوه نامه ارائه تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برید و اون رو با دقت مطالعه کنید. بنیاد ملی نخبگان عضو نداره، فقط میتونه یه سری تسهیلات رو با شرایط خاص به کسانی که حائز شرایط اون هستن بده.( که مهم ترین اون پروژه تحقیقاتی سربازیه!)
بعد از اینکه حائز شرایط اولیه شناخته شدید بسته به افتخاری که داشتید میتونید از یه سری از تسهیلات با شرایط خاص استفاده کنید. (به عکس ضمیمه شده تو لینک شیوه نامه دقت کنید.) لطفا در مورد اینکه شرایط به شما تعلق میگیره یا نه سوال نپرسید چون هیچ کس بجز کارشناسان بنیاد نمیتونن دقیق پاسخ بدن. پس به دفاتر بنیاد مراجعه کنید. اگه امکانش رو دارید به تهران، خیابان نجات الهی(ویلا)، کوچه حقیقت طلب، دفتر بنیاد ملی نخبگان استان تهران مراجعه کنید. اگه نه به دفاتر استانی هم میتونید مراجعه داشته باشید.اگه حائز شرایط استفاده از تسهیلات باشید باید تو سامانه ثریا ثبت نام کنید. من خیلی از کارام رو حضوری انجام دادم که زودتر انجام شد. کل پروسه ثبت نام و بررسی شرایط و معرفی به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح برای من کمتر از یک ماه طول کشید. اوایل تیر کارهای مدارک رو شروع کردم و 30 تیر به نیروهای مسلح ارجاع شدم و دو روز پیش هم رفتم واسه پیدا کردن جا که فعلا منتظر جواب یکی از اون ها هستم. البته اون کارشناسی که تو دفتر تهران بود میگفت 500 نفر تو صف هستن و 450 نفرشون نامه نوشتن که زودتر کارشون انجام شه، تو هم بنویس! حدود سه ماه طول میکشه تا تو کمیسیون بررسی کنن و شاید هم قبول نکنن(واقعا اون لحظه ناامید شدم)! ولی من نامه ننوشتم و تو کمتر از یه هفته تایید شده و معرفی شدم: ) تجربه کلی من از رفتن و اومدن به اونجا اینو نشون داد که متاسفانه بنیاد ملی نخبگان خدمات بسیار کمی رو با شرایط بسیار سخت ارائه میده. در ضمن ظاهرا خیلی روند اداری خشکی اونجا حاکمه و فقط کارا طبق قوانین انجام میشه: )) |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |