05-05-2012, 01:24 PM
(05-05-2012, 12:55 PM)Pejman نوشته: دوستان عزیز من بین انتخاب 3 تا دانشگاه موندم، هر 3 پذیرش بدون فاند برای دکترای مکانیک هست. من مزایا و معایب هر کدو رو در مقایسه با دو تای دیگه می نویسم. هر کسی هر نظری داره شدیداً استقبال می کنم:با توجه به وضعیت فاندی که نوشتی و شنیده هایی که دارم به نظرم Tulsa گزینه ی بهتری باشه....فکر کنم بهترین دانشگاه در ایالت اکلاهاما باشه و این ایالت یکی از ایالت های نفت خیز هست - البته تولسا به دلیل رشته ی نفتش خیلی معروفه ولی از این جهت میشه گفت مکانیک و رشته های شیمی هم بهش مرتبط میشن یه جورایی و به همین دلیل فکر کنم به این عبارت " وضعیت فاند خیلی خوب" رسیده باشی...
1- University of Louisville
مزایای نسبی: اساتید با زمینه های تحقیقاتی مرتبط زیاد، شهر و آب و هوا، ارتباط با یکی از اساتید، شهر ارزون.
معایب نسبی: وضعیت فاند معمولی، رنکینگ در مکانیک
2- University of Nevada, Reno
مزایای نسبی: رنکینگ در مکانیک، وضعیت فاند خوب، موقعیت شهر، ارتباط با یکی از اساتید.
معایب نسبی: شهر نسبتاً گران و بد آب و هوا، اساتید مرتبط تقریباً هیچی.
3- University of Tulsa
مزایای نسبی: وضعیت فاند خیلی خوب، شهر ارزون، اساتید مرتبط زیاد.
معایب نسبی: رنکینگ در مکانیک، شهر نه چندان جالب.
در ضمن Tuition اینها تقریباً همه در یه حدود هست. وضعیت فاند رو هم از روی آمار و ارقام سایت هایی مثل USNEWS و Peterson و PhDs.org نوشتم (البته با یه دانشجوی ایرانی Tulsa تلفنی صحبت کردم)
مزیت نوشتن بر حسب شهر و آب و هوا تا زمانی که فرد اونجا نباشه به نظرم زیاد عاقلانه نیست.... به نظر من حتی مثلا در مورد شهر رنو هواش هم نسبت به مناطق مرکزی بهتر باشه چون از غرب به جنگل های کالیفرنیا می خوره...آب و هوا و شهر متغیر هستند و بیشتر به خود فرد برمیگرده و راحت میتونه بهش تطبیق پیدا کنه ولی استاد و ناراضی بودن از محیط کمپ و تیره دیدن آینده چیزهایی نیستن که بشه به راحتی تغییرشون داد...
در نهایت با توجه به اینکه بدون فاند هست هر سه مهم ترین ایتم ها برای تصمیم گیری احتمال فاند گرفتن و اساتید هست که رابطه ی مستقیم با هم دارن
خوش خبر باشی