02-04-2014, 07:27 PM
تصمیم گیری در این مورد یه مقدار سخته. به نظرم سه گزینه پیش رو دارید. این که در هلند بمونید. اینکه از ابتدا به آمریکا برین و اینکه ابتدا به هلند برین و بعد به آمریکا.
گزینه اول رو من شخصا خیلی بهش علاقه ای ندارم. هلند جزو کشورهایی هست که تابعیت دوگانه رو قبول نداره و در زمان شهروندی ممکنه یه دردسرهایی داشته باشین. بهتره روی این موضوع یه مقدار تحقیق کنید. ولی آمریکا و کانادا مشکلی با تابعیت دوم شما ندارند و نیازی نیست تابعیت ایرانی خودتون رو ترک کنید. همین طور هلند مثل خیلی از کشورهای اروپایی، زبان رسمی اش انگلیسی نیست و برای موفقیت در اون به نظرم می بایست زبان خودشون رو یاد بگیرید. من مدت خیلی کوتاهی در آمستردام بودم بیشتر از نیمی از اونها انگلیسی رو متوجه میشن ولی به هر حال زبان اصلی شون نیست.
گزینه دوم رو من به اولی ترجیح می دم ولی شانس گرفتن ویزا در رشته شما پایینه و دانشگاهش هم شاید آینده آنچنان درخشانی نداشته باشه.
هر چند من کلن مخالف مهاجرت در مهاجرت هستم چون انرژی و وقت زیادی رو از انسان میبره و به دوستان همیشه می گم که اگر ذهنیت اقامت در خارج رو دارید حتی اگر شده در یک دانشگاه بد درس بخونید از ابتدا در همان دانشگاهی بخونید که قراره در اون کشور بمونید چون با سیستم احتماعی و اقتصادی و فرهنگی اون کشور آشنا میشین ولی در مورد شما به طور خاص چون کشور اول دارای شرایط خیلی خوبی هست به نظرم ارزش اون رو داره که به سمت گزینه سوم برین. یعنی اینکه شما در هلند در یک دانشگاه تراز اول تحصیل تون رو انجام بدین و بعد برای ادامه تحصیل به آمریکا برین و با پیشینه علمی و کاری که در هلند به دست آوردین در آمریکا برای خودتون فرصت تحصیلی و شغلی فراهم کنید. در این مدت هم بیشتر می تونید با شرایط و مشکلات احتمالی اقامت بلند مدت در هلند آشنا بشین.
گزینه اول رو من شخصا خیلی بهش علاقه ای ندارم. هلند جزو کشورهایی هست که تابعیت دوگانه رو قبول نداره و در زمان شهروندی ممکنه یه دردسرهایی داشته باشین. بهتره روی این موضوع یه مقدار تحقیق کنید. ولی آمریکا و کانادا مشکلی با تابعیت دوم شما ندارند و نیازی نیست تابعیت ایرانی خودتون رو ترک کنید. همین طور هلند مثل خیلی از کشورهای اروپایی، زبان رسمی اش انگلیسی نیست و برای موفقیت در اون به نظرم می بایست زبان خودشون رو یاد بگیرید. من مدت خیلی کوتاهی در آمستردام بودم بیشتر از نیمی از اونها انگلیسی رو متوجه میشن ولی به هر حال زبان اصلی شون نیست.
گزینه دوم رو من به اولی ترجیح می دم ولی شانس گرفتن ویزا در رشته شما پایینه و دانشگاهش هم شاید آینده آنچنان درخشانی نداشته باشه.
هر چند من کلن مخالف مهاجرت در مهاجرت هستم چون انرژی و وقت زیادی رو از انسان میبره و به دوستان همیشه می گم که اگر ذهنیت اقامت در خارج رو دارید حتی اگر شده در یک دانشگاه بد درس بخونید از ابتدا در همان دانشگاهی بخونید که قراره در اون کشور بمونید چون با سیستم احتماعی و اقتصادی و فرهنگی اون کشور آشنا میشین ولی در مورد شما به طور خاص چون کشور اول دارای شرایط خیلی خوبی هست به نظرم ارزش اون رو داره که به سمت گزینه سوم برین. یعنی اینکه شما در هلند در یک دانشگاه تراز اول تحصیل تون رو انجام بدین و بعد برای ادامه تحصیل به آمریکا برین و با پیشینه علمی و کاری که در هلند به دست آوردین در آمریکا برای خودتون فرصت تحصیلی و شغلی فراهم کنید. در این مدت هم بیشتر می تونید با شرایط و مشکلات احتمالی اقامت بلند مدت در هلند آشنا بشین.
(02-04-2014, 02:43 AM)'ehsan.m' نوشته: سلام دوستان. خیلی ممنون میشم یه مشورت به من بدین. من برای دکتری اپلای کردم و بین انتخاب آمریکا و هلند موندم. شرایط هر دو رو جداگونه میگذارم
آمریکا: دانشگاه نوادا- رنو- پروژه 4 ساله به شکل فول فاند و استخدام در پژوهشکده تحقیقاتی مرتبط با دانشگاه
هلند: دانشگاه اوترخت- پروژه 4 ساله به شکل فول فاند و استخدام در سازمان تحقیقات فضایی هلند
موسسه هلندی خیلی علاقه نشون داده، با اسکایپ با من مصاحبه کردن و یک مصاحبه حضوری هم با خرج خودشون دعوتم کردن هلند که پایان نامه مو براشون پرزنت کنم و موسسه رو بهم نشون بدن. حتی برای وقت سفارت که 40 روز بعد وقت داده بود زنگ زدن و به 7 روز کاهش دادن تا زودتر به مصاحبه برسم. شرایطشون خیلی خوبه و دارن دلبری میکنن اما نمیشه از فکر آمریکا دراومد بلاخره بازار کارش تو دنیا اوله و میترسم اگه هلند رو انتخاب کنم شانس کارکردن و زندگی در آمریکا در آینده رو از دست بدم. البته من دنبال اقامت هم هستم و هرجا برم قصد دارم بمونم که هلند تو این مساله شرایطش بهتره. خودم اصلا نمیتونم انتخاب کنم. شدیدا نیازمند مشورتم. از تمامی نظرات-انقادات-پیشنهادات شما استقبال میشه. خیلی ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -