03-06-2014, 10:21 AM
(02-06-2014, 03:01 PM)'xlusive' نوشته: سلام دوستان؛راستش اگر دانشگاه امریکا رنک بهتری داشت، احتمالا میگفتم امریکا رو انتخاب کنید، اما با توجه به این علاقهای به خوندن دکترا ندارید و با توجه به این که رنک کلگری خیلی بهتره، من جای شما باشم احتمالا کلگری رو انتخاب میکنم. مجبور خواهید بود حداقل دو سالی زمستون کلگری رو تحمل کنید، اما بعدش میتونید به جاهای دیگه کانادا یا حتی امریکا برید و اونجا کار کنید. البته شاید به خاطر مسائل ویزا و غیره بلافاصله بعد از فارغالتحصیلی نتونید وارد امریکا بشید، اما ظرف یکی دو سال بعد میتونید این کار رو بکنید. ضمن این که بازار کار کامپیوتر در کانادا به اندازه کافی خوب هست که کسی با مدرک فوق از کلگری بیکار نمونه.
من بین این 2 انتخاب یکم مردد شدم (رشته کامپیوتر)
1- مستر از University of Calgary
2- دکتری مستقیم از Florida International University
بحث مالی مهم نیست چون هر 2 هزینه تحصیل و زندگی رو کامل ساپورت می کنه. علاقه ای به خوندن PhD ندارم و می خوام یه مستر بگیرم و وارد صنعت شم.
توی بحث رنکینگ کلگری قطعاً بهتره، اما امریکا بازار کار قوی تری داره از کانادا برای زمینه کاری من ... الان تردیدم بیشتر بین انتخاب کانادا و امریکاست و بازار کار بعدش
ممنون
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.