02-04-2015, 03:46 AM
این پست قبلی شوخی اول آوریل یا همون دروغ سیزده خودمون بود. با توجه به حرفهای غیرمنطقیای که در این پست بود، مثل این که ما انتظار داشتیم کاربران خودشون بیان و به ما کمک مالی کنند، یا این که من تنها کسی هستم که میتونم وبسایت رو نگهداری کنم، حدس من این بود که دوستان متوجه شوخی بودن این پست خواهند شد. برخی از دوستان متوجه شدند و برخی هم انتظار دیدن چنین پستی رو نداشتند و ناراحت شدند و پیامهایی در مورد راههایی که میشه سایت رو حفظ کرد برای من فرستادند.
اگر باعث ناراحتی کسی شدم، معذرت خواهی میکنم و از پیامهای دلگرم کنندهای که فرستادید سپاسگزارم.
آکادمیاکافه در حال حاضر مشکل مالی نداره و اومدن فرزند هم موضوعی جدیدی نیست. خوشبختانه من هنوز فرصت این رو دارم که سایت رو نگهداری کنم و در آینده هم چنانچه نیاز باشه، دوستان دیگهای هستند که بتونند به من در این کار کمک کنند.
اگر باعث ناراحتی کسی شدم، معذرت خواهی میکنم و از پیامهای دلگرم کنندهای که فرستادید سپاسگزارم.
آکادمیاکافه در حال حاضر مشکل مالی نداره و اومدن فرزند هم موضوعی جدیدی نیست. خوشبختانه من هنوز فرصت این رو دارم که سایت رو نگهداری کنم و در آینده هم چنانچه نیاز باشه، دوستان دیگهای هستند که بتونند به من در این کار کمک کنند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.