بعید می دونم مشکل خاصی داشته باشین. دروسی که رشته های مهندسی در یکی دو سال اول می گذرونند تا حدی زیادی مشابه هم هستند. احتمالا در ادامه کار یک سری از درس هایی رو که گذروندین و مشترک بودن رو قبول می کنند و بقیه رو می بایست در ادامه کار بخونید تا بتونید سیلابس کارشناسی مهندسی عمران رو تکمیل کنید. برای اطمینان بهتره با یکی از مسوولان آموزش دانشگاهی که امکان رفتن از کاردانی به کارشناسی عمران درش فراهم هست این مورد سوال کتید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
(27-05-2014, 10:01 PM)'parsa sh' نوشته: پرسیدم میگن از برق فقط میشه تربیت بدنی رفت
از برق به تربیت بدنی؟!! خواستن بپیچونن متاسفانه. شما بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که دوباره کنکور بدین و عمران شرکت کنید.اگر قبول شدین بعد از ثبت نام کتبا درخواست تشکیل کمیسیون میدین تا تمام دروسی که با عمران در تعداد واحد و سرفصل مشترک هست + دروس عمومی پاس شده همه برای عمران هم حساب میشه و نمیخواد دوباره بگذرونید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
دوستان گفتنی های لازم رو کامل اشاره کردن، فقط اینو هم بنده عرض کنم که همونطور که M1KE عزیز هم فرمودن مشکل شما برای رفتن از برق به عمران فقط میتونه انتقال شما از کاردانی یه رشته به کارشناسی یه رشته ی دیگه باشه، وگرنه یکی از دوستان نزدیک بنده از ترم دوم کارشناسی برق قدرت، دقیقا رفتن همین کارشناسی عمرانی که مد نظر شماست (البته همون دانشگاه) و در جریانم که هیچ مشکل و منع خاصی نداشتن تنها موردی که وجود داشت این بود که مدیر گروه عمران این دانشگاه انسان ناراحتی بودن متاسفانه! و ایشون ترم اول رو به عنوان مهمان در رشته ی عمران سر کلاساش نشستن و انتقال قطعی ایشون منوط شد به پاس کردن دروس اون ترم با معدل بالای 14، و بعد از اون ایشون تونستن کلیه ی دروس پایه ی بالای 12 رو که مشترک هست بین دو رشته مثل ریاضی1 و 2 و غیره رو معادل کنن و الان هم دارن کارشناسی عمران رو رسما و بدون هیچ مشکلی ادامه میدن. (البته معدل اون یک ترم ایشون هم در برق بالای 17 بود)
شما بهتره بسته به دولتی، آزاد یا علمی کاربردی بودن دانشگاه خودتون، از مسئولین سازمان مربوطش سوال کنید و تنها به پاسخ یه مسئول در دانشگاه خودتون بسنده نکنید.
Dream, is not what you see in sleep is the thing which doesn't let you sleepA.P.J.Abdul Kalam
در این نوع رشته ها به اون صورت سخت گیری روی نوع کارشناسی شما نمیشه چون در مقایسه با رشته های مهندسی یا پزشکی، به اون صورت پیش نیازی ندارند که با ندونستن اونها فرد به مشکل بخوره. البته در مقایسه با افرادی که کارشناسی اونها مرتبط با علوم انسانی یا ادبیات زبان بوده یک مقدار شرایط پذیرش گرفتن سخت تر هست ولی کاملا شدنی هست و درصدی از دانشجویان این نوع رشته ها همیشه دارای پیش زمینه کاملا غیر مرتبط هستند. من دوستانی رو می شناسم که از رشته های مهندسی به رشته های هنری یا علوم انسانی رفتن. در این مورد هم به نظرم اگر نمره زبان و معدل کارشناسی لازم برای این دوره انگلیسی رو داشته باشین مشکل خاصی در گرفتن پذیرش نخواهید داشت. در انگیزه نامه هم می تونید روی علاقه تون به زبان انگلیسی مانور بدین.
(26-07-2014, 03:03 PM)'M0hammacl' نوشته: سلام
سوال اینه که امکان تغییر رشته بعد از اتمام کارشناسی مهندسی برق به یه رشته مثل زبان انگلیسی هست؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
سلام
من رشتم برقه و الان تو دوره کاردانی ، ترم 2 هستم و میخوام ک رشتمو به کامپیوتر تغییر بدم ، آیا این امکان پذیره ک برای همین دوره ی کاردانی رشتمو تغییر بدم ؟ یا باید کاردانی رو بگیرم و برای کارشناسی رشتمو تغییر بدم ؟ (در ضمن از هنرستان وارد دانشگاه شدم*)
لطفا راهنماییم کنید ...[img]images/smilies/confused.gif[/img]
(12-11-2014, 09:14 PM)'paradi3' نوشته: سلام
من رشتم برقه و الان تو دوره کاردانی ، ترم 2 هستم و میخوام ک رشتمو به کامپیوتر تغییر بدم ، آیا این امکان پذیره ک برای همین دوره ی کاردانی رشتمو تغییر بدم ؟ یا باید کاردانی رو بگیرم و برای کارشناسی رشتمو تغییر بدم ؟ (در ضمن از هنرستان وارد دانشگاه شدم*)
لطفا راهنماییم کنید ...[img]images/smilies/confused.gif[/img]
سلام. ببینید این تا حدی به سیاست دانشگاه هم بر میگرده ولی قانونا هر دانشجو میتونه در طول تحصیل under graduate یکبار رشته خودش رو تغییر بده و به رشته/شهرهای قبولی دیگه خودش بره. اما برای شما که از هنرستان رفتین و قبولیتون سخت نیست بهتره که دوباره برای کامپیوتر پذیرش بگیرین و بعد این واحدهاتون رو تطبیق بدین.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
سلام. ببینید این تا حدی به سیاست دانشگاه هم بر میگرده ولی قانونا هر دانشجو میتونه در طول تحصیل under graduate یکبار رشته خودش رو تغییر بده و به رشته/شهرهای قبولی دیگه خودش بره. اما برای شما که از هنرستان رفتین و قبولیتون سخت نیست بهتره که دوباره برای کامپیوتر پذیرش بگیرین و بعد این واحدهاتون رو تطبیق بدین.
یعنی شما میگید از این رشته انصراف بدم یا به پایان برسونم و دوباره کنکور برا کاردانی بدم و درسای عمومی رو تطبیق بزنم ؟
بهتره با مسئولین دانشگاه صحبت کنم ، اگه شد ک همین الان تغییر میدم ، از لحاظ آشنایی با درس های کامپیوتر مثل برنامه نویسی مشکلی هم ندارم ، یا شاید هم همین رشته رو خوندم و برای کارشناسی رشته ict رو برداشتم !