30-05-2016, 01:21 PM
سلام.برای گرفتن انواع بورسیه باید از چه زمانی اقدام کنیم.و سوال دوم اینکه زبان کشور مورد نظر رو باید با استناد و مدرک برای اقدام بورسیه لازمه یا نه؟میشه پس از مهاجرت اون زبان رو یاد گرفت بانه؟
تفاوت فاند و بورسیه و اسکالرشیپ و فلوشیپ و ...
|
30-05-2016, 01:21 PM
سلام.برای گرفتن انواع بورسیه باید از چه زمانی اقدام کنیم.و سوال دوم اینکه زبان کشور مورد نظر رو باید با استناد و مدرک برای اقدام بورسیه لازمه یا نه؟میشه پس از مهاجرت اون زبان رو یاد گرفت بانه؟
30-05-2016, 01:26 PM
(30-05-2016, 01:21 PM)Saharak نوشته: سلام.برای گرفتن انواع بورسیه باید از چه زمانی اقدام کنیم.و سوال دوم اینکه زبان کشور مورد نظر رو باید با استناد و مدرک برای اقدام بورسیه لازمه یا نه؟میشه پس از مهاجرت اون زبان رو یاد گرفت بانه؟ سلام - بسته به اینکه برای چه کشوری، چه دانشگاهی و چه position ی اقدام می کنید یکسری از بورسیه ها همزمان با بررسی مدارک تخصیص داده میشن و یکسری بعد از دریافت پذیرش... مثلا در بعضی دانشگاه ها (در کانادا) تکلیف بورس تقذیبا از همون زمان اخذ پذیرش معلوم هست... ولی کم نیستند دانشگاه هایی که در امریکا بعد از ارائه پذیرش در مورد fund دادن به فرد پذیرفته شده تصمیم گیری می کنند... - با مدارک زبان (که موید توانایی های زبانی فرد برای ارتباط موثر هستند) جزو پیش نیازهای پذیرش و مهاجرت به حساب میان و بدون اونها تلاشتون راه به جایی نخواهد برد... براتون آرزوی موفقیت دارم
ممنونم از جوابتون.من یه پیام براتون فرستادم راستش وارد نیستم نمیدونم چیشد.یه سوال دارم از خدمتتون اینکه برا مقطع کارشناسی ارشد بورسیه که به من میدن چه هزینه هایی رو تامین میکنه؟واینکه چه داخل کشور و چه کشور موردنطرم برای تحصیل جدا از بورسیه در چه مواردی خودم باید هزینه کنم؟
و سوال دیگه برای اگاهی کامل از بورسیه من به کدوم قسمت از دانشگاهم مراجعه کنم.
30-05-2016, 04:07 PM
(30-05-2016, 04:04 PM)Saharak نوشته: ممنونم از جوابتون.من یه پیام براتون فرستادم راستش وارد نیستم نمیدونم چیشد.یه سوال دارم از خدمتتون اینکه برا مقطع کارشناسی بورسیه که به من میدن چه هزینه هایی رو تامین میکنه؟واینکه چه داخل کشور و چه کشور موردنطرم برای تحصیل جدا از بورسیه در چه مواردی خودم باید هزینه کنم؟ سلام - در هیچ کشوری برای مقطع کارشناسی به دانشجویان خارجی بورس تعلق نمیگیره... - برای مقطع کارشناسی در همه موارد: هزینه تحصیل + هزینه های اقامت و زندگی... - financial support یا موارد مشابه که بحث کمک هزینه ها رو معمولا در اونجا باز می کنند... براتون آرزوی موفقیت دارم
30-05-2016, 04:11 PM
(30-05-2016, 04:07 PM)Matinking نوشته: سلام ببخشید کارشناسی ارشد
30-05-2016, 04:28 PM
(30-05-2016, 04:11 PM)Saharak نوشته: ببخشید کارشناسی ارشد سلام - در اروپا تقریبا برای دانشجویان خارجی این مقطع بورس وجود نداره... در آمریکا به نسبت بورس های دکترا، بورس های ارشد فقط به بهترین ها ارائه میشه... ولی در کانادا پذیرش های کارشناسی ارشد هم معمولا با بورس همراهه (ولی رقابت شدید در جلب نظر استاد عملا چاله بزرگ سر راه افراد هست) - {اگر بورس بهتون تعلق بگیره} بسته به full یا partial بودن، یا نیازی به هزینه اضافی (در حد زندگی دانشجویی) ندارید یا باید خودتون هم هزینه کنید... براتون آرزوی موفقیت دارم
03-10-2016, 05:25 PM
سلام من یه سوال خیلی مهم دارم که یه مدتیه ذهنم رو مشغول کرده.گفته سده که از طرف کشور کره ی جنوبی داره به تعدادی از دانش آموزان سایر کشورها اسکارل شیپ تعلق میگیره هیچ هزینه ای هم دریافت نمی کنه فقط سال اول که اونجا هستید زبان کره ای رو کاملا یاد میگیرید بعد شروع به درس خوندن میکنید که اون هم باز هیچ هزینه ای نداره میخواستم بدونم از چه طریقی باید اقدام کنم؟؟
21-02-2017, 02:50 PM
سلام ..وقتتون بخیر
میخواستم بدونم بورسیه رایگان یا همون اسکالر شیپ برای هر مقطع تحصیلی و هر دانشجویی "فرقی نکنه تو کدوم دانشگاه" هست؟ شرایط خاصی داره؟ فرض مثال اینکه ترم چند باشیم؟ و اینکه همه کالج ها و دانشگاه های معتبر هستن یا ن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید...
21-02-2017, 05:58 PM
(21-02-2017, 02:50 PM)مهمان نوشته: سلام ..وقتتون بخیرسلام، معمولا کمک هزینه تحصیلی در بیشتر کشورها و مخصوصا برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری وجود دارد. شرایط کمک هزینهها یا تحصیل رایگان (معافیت از شهریه یا به صورت کلی تحصیلات رایگان)، دانشگاه به دانشگاه متفاوت است و حتی برای هر رشته نیز این تفاوت به وضوح دیده میشود. بیشترین کمک هزینهها برای رشتههای فنی و مهندسی و کمترین آنها مربوط به رشتههای پزشکی است. اعتبار دانشگاهها رو باید بررسی کنید، دانشگاهها معتبر نیز کمک هزینه های بسیار خوبی را پرداخت میکنند. شما شرایط خودتان را اعلام کنید تا شما را راهنمایی کنیم یا با مراجعه به جزوه (ویکی) یا هر کدام از کشورها در این فروم، به پاسخ سوال خود خواهید رسید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
09-06-2017, 10:43 PM
سلام
اسکولارشیپ و فلوشیپ به ازای کار روی یه پروژه در زمان تحصیل پرداخت میشه؟ یعنی اونا یه پروژه اجباری دوره کارشناسی ارشد مثل ایران رو ندارن؟ |
|