02-11-2018, 11:59 PM
خواهش میکنم
این موضوع که 2 سال دیگر صرف کنید و با یک معدل پایین صرفا لیسانس دریافت کنید اصلا فکر خوبی نیست، ترک تحصیل هم اگر راه بهتری در پیش نداشته باشید فکر خوبی نخواهد بود.
جو دانشگاه های سراسری و مخصوصا دانشگاه های برتر ایران بسیار بهتر از دانشگاه آزاد است .
حداقل برای آلمان اگر اشتباه نکنم نمیتوانید برای ارشد ویزا دریافت کنید و سپس در دانشگاه برای لیسانس ثبت نام کنید،
برای لیسانس احتمال اینکه کمک هزینه پیدا کنید ضعیف هستش مگر اینکه خیلی خوب باشید،
برای برخی ایالت های آلمان باید سالانه 8600 یورو پول بلوکه کنید، این یعنی اگر دانشگاه شهریه هم نداشته باشد به هر حال باید این پول را در ابتدای کار داشته باشید.
اگر واقعا حوصله دارید و بسیار سخت کوش هستید، دوباره کنکور شرکت کنید و برای دانشگاه های برتر ایران تلاش کنید (این راه بسیار سخت خواهد بود به دلیل مساله معدل و تغییر کتاب ها و داستان های همیشگی کنکور)
به نظر من هر طوری هستش معدل خودتون رو حداقل بالای 15 نگه دارید، زبان بخونید، شرایط کشورها و دانشگاه ها را بررسی کنید و به محض اینکه مورد مناسبی پیدا کردید اقدام کنید.
سوالی که پرسیدید خیلی سخت هستش، تئوری بخوام بگم معدل بالای 15 و تافل و GRE و دکتری مستقیم آمریکا یکی از بهترین راه ها هستش، ارشد ترکیه عالی هستش و هزینه بسیار کمتری از آمریکا داره، (آمریکا برای 5 دانشگاه با هزینه اخذ ویزا حدودا 1500 دلار هزینه داره) اما ترکیه فقط تافل یا آیلتس هستش و هزینه ترجمه مدارک (اروپا هم همین شکلی هستش).
من برای ارشد هر اطلاعاتی که داشتم رو به شما گفتم، برای کارشناسی باید جست و جو، خیلی دقیق و زمان هم دارید برای این کار، کمک هزینه های مختلفی وجود داره، برخی برای خانم ها است، برخی برای آسیایی ها، نمیدونم بالاخره شاید برای لیسانس هم تونستید کمک هزینه دریافت کنید اما قطعا کمک هزینه ارشد از لیسانس بهتر هستش و دکتری از ارشد.
پی نوشت: هر کدام از دوستان من که در ارشد سراسری دانشگاه خوبی قبول شدند، صرفا با کلاس کنکور به این مورد رسیدند، دانشگاه آزاد واحد مشهد رتبه خوبی داره اما با همین رتبش هم تمامی سرفصل های درسی مصوب رو تدریس نمیکردند، میخوام بگم که در دانشگاه های بهتر هم وضعیت حتی برای ادامه تحصیل داخل کشور هم خوب نیست،
دوست من معدل 18.5 داشت و با کلاس های کنکور متعدد ارشد سراسری یک دانشگاه مناسب قبول شد، نه تاپ، بلکه صرفا مناسب.
این موضوع که 2 سال دیگر صرف کنید و با یک معدل پایین صرفا لیسانس دریافت کنید اصلا فکر خوبی نیست، ترک تحصیل هم اگر راه بهتری در پیش نداشته باشید فکر خوبی نخواهد بود.
جو دانشگاه های سراسری و مخصوصا دانشگاه های برتر ایران بسیار بهتر از دانشگاه آزاد است .
حداقل برای آلمان اگر اشتباه نکنم نمیتوانید برای ارشد ویزا دریافت کنید و سپس در دانشگاه برای لیسانس ثبت نام کنید،
برای لیسانس احتمال اینکه کمک هزینه پیدا کنید ضعیف هستش مگر اینکه خیلی خوب باشید،
برای برخی ایالت های آلمان باید سالانه 8600 یورو پول بلوکه کنید، این یعنی اگر دانشگاه شهریه هم نداشته باشد به هر حال باید این پول را در ابتدای کار داشته باشید.
اگر واقعا حوصله دارید و بسیار سخت کوش هستید، دوباره کنکور شرکت کنید و برای دانشگاه های برتر ایران تلاش کنید (این راه بسیار سخت خواهد بود به دلیل مساله معدل و تغییر کتاب ها و داستان های همیشگی کنکور)
به نظر من هر طوری هستش معدل خودتون رو حداقل بالای 15 نگه دارید، زبان بخونید، شرایط کشورها و دانشگاه ها را بررسی کنید و به محض اینکه مورد مناسبی پیدا کردید اقدام کنید.
سوالی که پرسیدید خیلی سخت هستش، تئوری بخوام بگم معدل بالای 15 و تافل و GRE و دکتری مستقیم آمریکا یکی از بهترین راه ها هستش، ارشد ترکیه عالی هستش و هزینه بسیار کمتری از آمریکا داره، (آمریکا برای 5 دانشگاه با هزینه اخذ ویزا حدودا 1500 دلار هزینه داره) اما ترکیه فقط تافل یا آیلتس هستش و هزینه ترجمه مدارک (اروپا هم همین شکلی هستش).
من برای ارشد هر اطلاعاتی که داشتم رو به شما گفتم، برای کارشناسی باید جست و جو، خیلی دقیق و زمان هم دارید برای این کار، کمک هزینه های مختلفی وجود داره، برخی برای خانم ها است، برخی برای آسیایی ها، نمیدونم بالاخره شاید برای لیسانس هم تونستید کمک هزینه دریافت کنید اما قطعا کمک هزینه ارشد از لیسانس بهتر هستش و دکتری از ارشد.
پی نوشت: هر کدام از دوستان من که در ارشد سراسری دانشگاه خوبی قبول شدند، صرفا با کلاس کنکور به این مورد رسیدند، دانشگاه آزاد واحد مشهد رتبه خوبی داره اما با همین رتبش هم تمامی سرفصل های درسی مصوب رو تدریس نمیکردند، میخوام بگم که در دانشگاه های بهتر هم وضعیت حتی برای ادامه تحصیل داخل کشور هم خوب نیست،
دوست من معدل 18.5 داشت و با کلاس های کنکور متعدد ارشد سراسری یک دانشگاه مناسب قبول شد، نه تاپ، بلکه صرفا مناسب.
(02-11-2018, 01:21 AM)Rubina نوشته: سپاسگزارم.
راستش دانشگاه آزاد رشته مهندسی برق ترم پنجم میخونم، اما کیفیت و محیط اینجا به شدت افتضاح است و نمیشود اسم «دانشگاه» روی آن گذاشت و در آن نه از نظر تئوری باسواد خواهید شد، و نه از نظر عملی، و بیشتر حس اتلاف وقت و زمان و انرژی به من القاء میشود و از نظر عدم تامین نیازها و انتظارات، آسیب روانی بسیاری بر من وارد میکند، مثل افسردگی، اضطراب، خشم، و درگیری دائمی ذهنی که باعث خستگی جسمی-روانی هم میشود؛ بهطوری که زمان کافی برای یادگیری شخصی از منابع گوناگون (اینترنت و ویدئو، سایت و کتاب) یا وجود ندارد یا اینکه بسیار کم میشود و نمیتوان در حد کافی آموخت. جالب اینکه هیچکس را مثل خودم در اینجا تاکنون پیدا نکردم!
بنابراین به این فکر افتادم که با وجود این نارساییها شاید بهتر باشد کلا بیخیال لیسانس اینجا شوم... یا اینکه حداقل با گذراندن حدودا 80 واحد، فوق دیپلم بگیرم، یا اینکه صرفا درسها را در حد کمی که خودشان اینجا از ما میخواهند بخوانم و مدرک را بگیرم اما تمرکزم روی گرفتن مدارک زبان یا کسب تجربیات کاری مثل برنامهنویسی یا... باشد، سپس بعد از گرفتن مدرک لیسانس از اینجا، هم برای لیسانس خارج پذیرش بگیرم، و هم برای فوقلیسانس، اما برای لیسانس مجدد اقدام کنم و به سفارت نامه پذیرش فوقلیسانس را نشان دهم.
اما دو مورد وجود دارد. یکی اینکه سن چندان کمی ندارم (24 سال) و دیگری اینکه از نظر مالی، با توجه به نرخ برابری ارزها، در وضعیت چندان مناسبی قرار ندارم و بدتر از آن اینکه این نرخ ثابت نیست و نمیتوان روی آن برنامهریزی کرد (همچنین اوضاع کاملا متغیر اقتصادی، سیاسی، و... کشور).
دوست داشتم نظر شما رو داشته باشم و اینکه چه کاری به نظر شما با توجه به شرایط من بهتر است؟
آیا برای مقطع لیسانس هم میتوان به هر نوع، کمک هزینهای دریافت کرد؟ یا به نوعی دیگر مشکل مالی را پوشش داد؟
آیا کشور یا کشورهایی رو برای این منظور پیشنهاد میفرمایید؟ آیا آلمان با توجه به شهریههای کم دانشگاهی و امکان کار دانشجویی، مورد خوبی است؟
از نظر زبان (انگلیسی و آلمانی) امیدوارم تا 2-3 سال دیگر مشکلی نخواهم داشت، چون علاقه و استعداد زبانآموزی خوب و پیشرفت سریعی دارم.
سپاس مجدد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید