19-07-2013, 04:12 PM
(19-07-2013, 03:03 PM)'rojan' نوشته: من کارشناسی ارشد ادبیات انگلیسی هستم.آیا فاند برای من پیدا میشه واسه دکترا؟از کجا باید شروع کنم و دنبالش بگردم؟
من رشته ي شما رو دوست دارم اما با شرايطش خارج كشور آشنا نيستم. لذا قسمت اول سوالتون بمونه براي اساتيد در فيلد كاريتون. در مورد اينكه چطوري دنبال فاند بگرديد:
اصولا به سايت دانشگاه مراجعه ميكنيد و در دپارتمان مربوط به مثلا زبانهاي خارجي ليست اساتيد رو باز ميكنيد. به تك تك صفحاتشون در ادبيات فارسي سر ميزنيد و ميبينيد آخرين تحقيقات در مورد چه موضوعيه وآيا استاد از اينكه ترم بعد جا داره حرفي زده يا خير. بعد اگر تحقيقات ايشون با علاقه و سابقه ي كاري شما همسو بود بهش ايميل ميزندي و رزومه رو هم ميفرستيد و ميپرسيد كه نظرش چيه و آيا فاند براي دانشجوي جديد داره يا خير.
تا اينجا وظيفه ي شماست بعدش ديگه با استاده. معمولا حالتهاي زير رخ ميده :
1- جواب ميدن ولي مثلا تشويق ميكنند كه اپلاي كنيد . ( اين جواب خاصي نيست. )
2- جواب ميدن كلي از رزومه تعريف ميكنند نمرات زبانتو رو ميپرسند و نهايتا ميگم من 1 پوزيشن فاند دار دارم و خلاصه مشخصه كه شما رو كانديد كردن.
3- اصلا جواب نميدن.
4- چند ماه بعد ممكنه ايميلتون بدون خونده شدن پاك شه.
خلاصه پروسه ي فاند پيدا كردن كار آسوني نيست. صبر و حوصله ميخواد و معمولا حداقل 3 تا 9 ماه ممكنه طول بكشه بسته به صبر و حوصله و شانس شما.
اين روال كاره ولي تو فيلد شما اول از هم دوره ايهاتون بپرسيد مطمئن شيد براي ادبيات فاند هست بعد اقدام كنيد. فاند پوليه كه معمولا شركتها كارخانه ها براي تحقيقات روي موضوع مورد علاقه اشون به استاد ميدن اونم به دانشجو. لذا رشته هاي فني شانس خوبي دارن. در مورد رشته ي شما كي بايد پرداخت كننده ي اين فاند باشه جدا نميدونم.
شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
اصولا به سايت دانشگاه مراجعه ميكنيد و در دپارتمان مربوط به مثلا زبانهاي خارجي ليست اساتيد رو باز ميكنيد. به تك تك صفحاتشون در ادبيات فارسي سر ميزنيد و ميبينيد آخرين تحقيقات در مورد چه موضوعيه وآيا استاد از اينكه ترم بعد جا داره حرفي زده يا خير. بعد اگر تحقيقات ايشون با علاقه و سابقه ي كاري شما همسو بود بهش ايميل ميزندي و رزومه رو هم ميفرستيد و ميپرسيد كه نظرش چيه و آيا فاند براي دانشجوي جديد داره يا خير.
تا اينجا وظيفه ي شماست بعدش ديگه با استاده. معمولا حالتهاي زير رخ ميده :
1- جواب ميدن ولي مثلا تشويق ميكنند كه اپلاي كنيد . ( اين جواب خاصي نيست. )
2- جواب ميدن كلي از رزومه تعريف ميكنند نمرات زبانتو رو ميپرسند و نهايتا ميگم من 1 پوزيشن فاند دار دارم و خلاصه مشخصه كه شما رو كانديد كردن.
3- اصلا جواب نميدن.
4- چند ماه بعد ممكنه ايميلتون بدون خونده شدن پاك شه.
خلاصه پروسه ي فاند پيدا كردن كار آسوني نيست. صبر و حوصله ميخواد و معمولا حداقل 3 تا 9 ماه ممكنه طول بكشه بسته به صبر و حوصله و شانس شما.
اين روال كاره ولي تو فيلد شما اول از هم دوره ايهاتون بپرسيد مطمئن شيد براي ادبيات فاند هست بعد اقدام كنيد. فاند پوليه كه معمولا شركتها كارخانه ها براي تحقيقات روي موضوع مورد علاقه اشون به استاد ميدن اونم به دانشجو. لذا رشته هاي فني شانس خوبي دارن. در مورد رشته ي شما كي بايد پرداخت كننده ي اين فاند باشه جدا نميدونم.
شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull