26-09-2018, 04:07 PM
(06-08-2018, 04:20 PM) نوشته: سلام
من ميوام گذرنامه مو عوض كنم
و سه سال تا تاريخ انقضا گذرنامه ام مونده
چه مواد قانوني اي براش وجود داره
(25-08-2018, 04:47 PM) نوشته: سلام من از گذرنامه ام دو برگ مونده ولی حدود 14 ماه وقت داره میتونم برم عوضش کنم ؟
(24-09-2018, 01:41 PM) نوشته: سلام من تازه فامیلیم رو عوض کردم. و پاسپورت با فامیلیه قبلیم سه سال دیگه اعتبار داره. و الان میتونم برای تعویض پاسپورت جدید اقدام کنم؟ لطفا زودتر راهنمایییم کنید و هر اطلاعات دیگه دراین موضوع. خیلی ضروری و حیاتییه
(25-09-2018, 03:20 PM) نوشته: سلام من فامیلیم رو عوض کردم و پاسپورت قبلیم سه سال اعتبار داره. الان تعویض کنم همون اطلاعات پاس قبلیم تو پاس جدیدم وارد میشه یا کلا جدید میاد؟ چون با پاس قبلیم بخاطر ندادن جریمه ام حق ورود ب ترکیه رو تا سال 2022 ندارم. الان پاس جدید با فامیلیه جدیدم بدم مشکلی بوجود میاد یا نه؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام
پاسخ هر سه سوال بالا این است که گذرنامه ای که بیش از 6 ماه زمان داشته باشد تعویض نخواهد شد، مگر اینکه مفقود یا مخدوش شود.
و پاسخ به سوال آخر این است که اگر اثر انگشت و اسکن چشم انجام نشده باشد فکر نمیکنم مشکلی باشد و تا آنجا که من اطلاع دارم شماره پاسپورت به طور کلی تعویض خواهد شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید