(21-04-2012, 12:41 AM)monir1343 نوشته: من چند تا سوال داشتم برای تجدید گذرنامه مهر خروج مکرر الان تو پاسپورتم هست برایه تجدید دو باره چون متاهلم نیاز به اجازه از شوهرم هست یا دیگه لازم نداره و محل اقامت انگلستان در پاسپورتم هست تویه فرم ها دوباره نیاز هست دو باره پر کنم...
همون طور که در پست های بالا و سایت وزارت امور خارجه (بخش تجدید گذرنامه) ذکر نشده، تصور نمیکنم برای تجدید نیازی به اجازه همسر باشه ولی در مورد تغییر محل اقامت:
"تغيير محل اقامت و صدور اجازه خروج از کشور بانوان متاهل با اجازه کتبي شوهر و فرزند(ان) زير 18 سال سن با اجازه کتبي پدر/ ولي/ قيم قانوني آنان ميسر خواهد بود. اين اجازه بطور معمول ذيل همان درخواست تغيير محل اقامت اخذ مي گردد."
نقل قول:...شناسنامه من قدیمی و اینا نوشتن جدید و برایه محل اقامت نوشته تغییر محل اقامت من نمیدونم بله و خیر رو بر اساس پاسپورت باید جواب بدم ممنون میشم از راهنمایی تون
در مورد شناسنامه، نوشته شده که:
"شناسنامه متقاضي و همراهان مي بايست شناسنامه جديد جمهوري اسلامي ايران باشد." که با این اوصاف، شما ابتدا باید درخواست شناسنامه جدید بدهید و بعد از صدور شناسنامه، برای صدور گذرنامه جدید اقدام کنید
"شناسنامه متقاضي و همراهان مي بايست شناسنامه جديد جمهوري اسلامي ايران باشد." که با این اوصاف، شما ابتدا باید درخواست شناسنامه جدید بدهید و بعد از صدور شناسنامه، برای صدور گذرنامه جدید اقدام کنید
نقل قول:... من چون قبلا از لندن بصورت پستی مدارک رو فرستادم یعنی غیر حضوری ولی اینجا تو فرم نوشته حضور باید داشته باشید...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.