05-12-2012, 06:24 PM
ممنون از راهنمایی هاتون
یک ساعت پیش دوباره به سایت سازمان سنجش مراجعه کردم و خدا رو شکر با موفقیت تونستم ثبت نام کنم
یک ساعت پیش دوباره به سایت سازمان سنجش مراجعه کردم و خدا رو شکر با موفقیت تونستم ثبت نام کنم

ثبت نام GRE General
|
05-12-2012, 06:24 PM
ممنون از راهنمایی هاتون
یک ساعت پیش دوباره به سایت سازمان سنجش مراجعه کردم و خدا رو شکر با موفقیت تونستم ثبت نام کنم ![]()
05-12-2012, 08:43 PM
من نمی دونستم توی فوریه هم جی آر ای برگزار می شه.فکر می کردم فروردین یا اردیبهشت باشه.آیا اون موقع هم هست؟
05-12-2012, 10:27 PM
شما برای دیدن تاریخ های امتحان باید به سایت سنجش یا ETS مراجعه کنید. در حال حاضر امتحان نوع کاغذی سه بار در سال در ایران برگزار میشه دوبار در پاییز یک بار در زمستان (همون امتحان فوریه) بنابراین بهار دیگه امتحان برگزار نمیشه در ایران.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
05-12-2012, 10:30 PM
(05-12-2012, 08:43 PM)khorshid20 نوشته: من نمی دونستم توی فوریه هم جی آر ای برگزار می شه.فکر می کردم فروردین یا اردیبهشت باشه.آیا اون موقع هم هست؟اردیبهشت جی ار ای سابجکته شاید با اون اشتباه گرفتین! به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم
06-12-2012, 01:45 AM
(06-12-2012, 01:34 AM)khorshid20 نوشته: یعنی بعد از این جی آر ای بهمن(فوریه) بعدیش کِی هست؟امتحان GRE General در ماه های مهر (اکتبر) - آبان (نوامبر) - بهمن (فوریه) در ایران برگزار میشود. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
11-12-2012, 11:01 AM
سلام دوستان
کسی از سنجش واسه جی ار ای ثبت نام کرده ؟ اگه آره چی جوری باید ریپورت نمره را بیش از 4 دانشگاه انجام داد. توسایت ای تی اس کد comfirmation ثبت نام کاغذی رو میخواد . من از سنجش ثبت نام کردم . ندارم باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید. (11-12-2012, 11:01 AM)eliroz نوشته: سلام دوستان دوست من، تقریبا بسیاری از دوستان از طریق سنجش برای امتحان GRE ثبت نام کردند. شما بعد از ثبت نام، میتونید کد دانشگاه و در صورت نیاز کد دپارتمان رو وارد کنید. حتی اگر این کدها رو در زمان ثبت نام وارد نکنید، تا مدتی قبل از امتحان فرصت دارید برای وارد کردن کدها. هم چنین اگر در مدت زمان تعیین شده کدها رو در سایت سنجش وارد نکنید، با دریافت Admission Ticket (کارت ورود به جلسه) میتونید با وارد کردن کدها بر روی کارت و سپس ایمیل کردن کارت به ETS، کدها رو مشخص کنید (تا 12 شب روز جمعه قبل از امتحان). کد دانشگاه ها رو میتونید از اینجا و کد دپارتمان ها رو از اینجا دریافت کنید. ضمن اینکه کارت ورود به جلسه، حدود یک هفته قبل از امتحان توزیع خواهد شد و شما برای اتصال پروفایل سنجش و پروفایل ETS، حداقل باید تا اون زمان، صبر کنید. فقط دقت داشته باشید در زمان ساخت پروفایل ETS، مشخصات خودتون رو عینا مثل پروفایلی که در سنجش ساخته اید وارد کنید. موفق باشید ![]() The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
13-12-2012, 01:29 AM
سلام و درود.
من میخوام برای آزمون GRE فوریه ثبت نام کنم. 1. آیا شماره گذرنامه که در ثبت نام خواسته اجباریه؟ یکی که گذرنامه نداشته باشه هنوز، نمیشه که وارد نکنه؟ یا باید اول گذرنامه بگیرم و بعد ثبت نام کنم؟ 2. به نظر شما من که زبانم در حد متوسط به بالا هست و الانم دارم برای آزمون زبان IELTS میخونم، میرسم تو دو ماه برای آزمون GRE آماده بشم و نمره خوبی بگیرم؟ 3. برای دانشگاهای آمریکا چه نمره ای خوبه تو این آزمون؟ 4. آیا آزمون آزمایشی قبل از آزمون میتونم شرکت کنم؟ در چه موسسه ای؟ ببخشید که سوالام طولانی شد. موفق باشید. ![]()
دکتر الهی قمشه ای: "همانطور که خوردن شراب حرام است، خوردن غصه هم حرام است!
و خوردن هیچ چیز مثل خوردن غصه حرام نیست!! اگر ما فهمیدیم که جهان دار عالم اوست، دیگر چه غصه ای باید بخوریم."
13-12-2012, 02:17 AM
درود
1- حیر اصلا نیازی نیست. 2- جی ار ای تا حدودی با امتحان زبان متفاوت است. به شما پیشنهاد می کنم وقت خود را در این دو ماه به طور حدودی 70 درصد به وربال 30 درصد به ریاضی اختصای بدهید. در هفته آخر چند متن رایتینگ رو هم بخونید و بنویسید. (وقتتون محدوده) در ریاضی تمرکز شما بر سوالات، تنظیم وقت، تستهای متعدد زدن و حفظ هوشیاری مهم هست. یعنی سعی نکنید از سوالها سرسری رد بشین یا اینکه خیلی زیاد متمرکز بشید. هر سوال رو فقط یک سوال با وزنی مشابه سوالهای دیگر در نظر بگیرید. ریاضی امتحان بسیار ساده ای است که تنها نیازمند این است که شما مدیریت وقت داشته باشید و ضمنا دقت هم داشته باشید. وربال تمرکز خود را بر خواندن متنهای متعدد، تمرکز بر نمونه سوالات به ویژه درک متن بگذارید و لغت را به صورت حاشیه ای تنها در حد 1100 وقت بگذارید. این نمره حدود 1200 رو برای شما در صورتی که درست بخونید تا حدودی برای شما قطعی می کنه(در حدود 70-80 درصد شانس گرفتن این نمره رو دارید.) 3- رشته شما رو نمی دونم. وابسته به رشته هست. ولی حدود 1200 خوبه 4- خیر. بعید می دونم. شاد باشید
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو) |
|