مدیران سایت با همکاری تعدادی از کاربران فعال از چند ماه پیش مشغول تهیه جزوهای بودهاند که هم اکنون آماده و در فایل پیوست در اختیار شما قرار داده شده. این جزوه اطلاعات اولیه و اصلی در مورد مراحل مختلف پذیرش و مدارک مورد نیاز رو در اختیار شما قرار میده و به شما کمک میکنه تا برنامهریزی مناسبی برای گرفتن پذیرش داشته باشید. این جزوه به خصوص برای دوستانی که تازه وارد فرآیند گرفتن پذیرش شدهاند و میخواهند اطلاعات اولیه رو به دست بیارند بسیار مفید خواهد بود و خوندنش به این افراد توصیه میشه.
جا داره همینجا از تک تک مدیران و دوستانی که علیرغم مشغلههای زیادشون زحمت کشیدند، وقت گذاشتند و اطلاعات این جزوه رو جمعآوری کردند و نوشتند صمیمانه تشکر کنم و براشون بهترینها رو در تمام مراحل زندگی آرزو میکنم.
ضمنا توزیع این جزوه از جمله از طریق ایمیل یا قرار دادنش در وبسایتهای دیگه تا زمانی که به صورت رایگان و بدون تغییرات ارائه بشه، مجاز خواهد بود.
همچنین جزوه به صورت ویکی نیز در دسترس شما قرار گرفته و لینک آن در منوی اصلی در بالای صفحه قرار داده شده.
جزوه pdf بدون نیاز به داشتن حساب کاربری از این آدرس قابل دریافت است.
جا داره همینجا از تک تک مدیران و دوستانی که علیرغم مشغلههای زیادشون زحمت کشیدند، وقت گذاشتند و اطلاعات این جزوه رو جمعآوری کردند و نوشتند صمیمانه تشکر کنم و براشون بهترینها رو در تمام مراحل زندگی آرزو میکنم.
ضمنا توزیع این جزوه از جمله از طریق ایمیل یا قرار دادنش در وبسایتهای دیگه تا زمانی که به صورت رایگان و بدون تغییرات ارائه بشه، مجاز خواهد بود.
همچنین جزوه به صورت ویکی نیز در دسترس شما قرار گرفته و لینک آن در منوی اصلی در بالای صفحه قرار داده شده.
جزوه pdf بدون نیاز به داشتن حساب کاربری از این آدرس قابل دریافت است.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.