14-12-2011, 08:58 PM
با عرض پوزش از اینکه یادم رفت این نکته رو اضافه کنم و چون دیر شده نمیتونم پست قبلی رو ویرایش کنم. دوستان برای اینکه مجبور نشین دوباره تا منزل برگردین، یادتون باشه که قبض گاز یا تلفن منزلتون رو با خودتون ببرین چون نشون دهنده آدرس محل زندگیتونه و بدون اون ممکنه شعبه به شما بگه که چون معلوم نیست منطقه شما به ما میخوره یا نه، ارز بهتون نمیدیم. کلاً این رو اضافه کنم که خیلی از برخوردهایی که با شما در روند گرفتن ارز دانشجویی میشه، برخوردهاییه که گاهی حس میکنید طرف داره از میراث خانوادگی خودش به شما لطف میکنه. در حالیکه این کمترین کاریست که از دست دولت بر می آد و حق شماست. و تازه پول رو دولت داره میده، نه کارمند بانک یا وزارتخونه.
شخصاً توصیه میکنم تا سر حد ممکن با این آقایون بحث نکنین و عصبانی نشین. من انقدر از دست یکیشون عصبانی شدم که تا مرز سکته پیش رفتم، اما آخرش فرقی به حالم نکرد. ببینین تهیه این مقدار دلار به قیمت آزاد چیزی نیست که من از پسش بر نیام. اما وقتی دولت که با فروش نفت مملکت من این تسهیلات رو گذاشته من باید بتونم ازش بهره مند بشم. این که یکسری آدم با تنگ نظری خودشون سنگ جلوی پای ما میندازن (حالا از روی هر دلیلی) خیلی من رو عصبانی میکنه. خلاصه از من توصیه بشنوین، در برخورد با این آقایون مواظب سلامتیتون باشین.
موفق باشین و خوش
شخصاً توصیه میکنم تا سر حد ممکن با این آقایون بحث نکنین و عصبانی نشین. من انقدر از دست یکیشون عصبانی شدم که تا مرز سکته پیش رفتم، اما آخرش فرقی به حالم نکرد. ببینین تهیه این مقدار دلار به قیمت آزاد چیزی نیست که من از پسش بر نیام. اما وقتی دولت که با فروش نفت مملکت من این تسهیلات رو گذاشته من باید بتونم ازش بهره مند بشم. این که یکسری آدم با تنگ نظری خودشون سنگ جلوی پای ما میندازن (حالا از روی هر دلیلی) خیلی من رو عصبانی میکنه. خلاصه از من توصیه بشنوین، در برخورد با این آقایون مواظب سلامتیتون باشین.
موفق باشین و خوش
موفقیت سهم کسانیست که می اندیشند.