05-09-2012, 10:10 AM
مدارکم که کامل هست ...
یعنی طی ۳ روز آینده که مونده تا تاریخ انتخابی برای گرفتن نامه بانک، جواب میدن؟
خرید ارز دانشجویی به نرخ بانک مرکزی
|
05-09-2012, 10:10 AM
مدارکم که کامل هست ...
21-10-2012, 11:29 AM
درود
یک سوال، دانشگاههای مورد تائید وزارت علوم بعضیاشون تو اون لیست هست ولی توی اون دانشگاههای که با اسکرول، حین ثبت نام انتخاب می کنیم نیست. مثلا دانشگاه کلرادو دنور نیست ( که مثلا تو رشته من رنکش زیر 100جهانه) ولی دانشگاههای اوکراین یکی دو موردشون بود! اینا چطوریند؟ مهیار عزیز شما که دانشگاهت شبیه منه نظری داری؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
21-10-2012, 09:35 PM
(21-10-2012, 11:29 AM)Shahrouz نوشته: دروددرود شهروز جان راستش من که فرم رو پر کردم این ترم ازم نخواست چیزی...ولی فکر کنم (اگه درست یادم بیاد) اون اول که میخوای اکانت بسازی اسمو میخواد (البته وقتی من اکانت ساختم سیستم سایت فرق داشت) ولی در هر صورت این لیستی که اشاره کردی فکر کنم ربطی به دانشگاههای مورد تایید نداره؛ بیشتر دانشگاههای شناخته شده برای دوستانه!(یعنی اونایی که ایرانی زیاد داشتن)...فکر کنم اونموقع مثلا دانشگاه Emory هم تو لیست نبود با توجه به اینکه رنکش خوبه...کلا یعنی اون لیست فکر نکنم واسه رنک باشه فکر کنم others یا همچین چیزی وحود داشته باشه تو اون لیست You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
21-10-2012, 10:03 PM
اگر دانشگاه عوض شد چی؟ من منتظر جواب استرالیا برای اسکالرشیپ هستم هنوز. نظرتون چیه بذارم ویزای هر جایی که می خواد اوکی بشه بیاد بعد اقدام کنم؟
از طرف دیگه اگر بخوایم ترانسفر کنیم با یک توضیح ساده مشکل مرتفع می شه؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد... -- در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ.. در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو) (21-10-2012, 10:03 PM)Shahrouz نوشته: اگر دانشگاه عوض شد چی؟ من منتظر جواب استرالیا برای اسکالرشیپ هستم هنوز. نظرتون چیه بذارم ویزای هر جایی که می خواد اوکی بشه بیاد بعد اقدام کنم؟راستش مطمئن نیستم ولی فکر کنم میتونید ویرایش کنید اطلاعاتتون رو (پرونده من چون در حال حاضر در حال بررسی شدنه نمیگذاره ببینم قسمت ویرایش چه چیزایی داره)...یعنی احتمالا برای ترنسفر مشکلی نباشه وقتی پرونده غیر فعاله..احتمال میدم بشه دانشگاهو اونموقع عوض کرد ولی در حال حاضر من نظر شخصیم اینه که بهتره صبر کنید تصمیم بگیرید بعد اقدام کنید و ثبت کنید...چون همونطور که گفتم وقتی درخواست بدین برای یه ترمی نمیشه پرونده رو ویرایش کرد...اونوقت اگه با گواهی اشتغال یک دانشگاه دیگه برید شاید به مشکل بربخورید (شایدم مشکلی نباشه..ولی من شخصا ریسک نمیکنم) You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
22-10-2012, 04:02 PM
دوستان راسته میگن ارز مبادلاتی میدن؟
شانسی هست در آینده دوباره بشه ارز دولتی؟ الان اختلاف قیمتشون چقدره؟ چند درصد؟ راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
22-10-2012, 04:32 PM
من هم شنیدم که بانک تجارت همون ارز رو به نرخ مبادله ای میده!حالا مبادله این وسط چی هست معلوم نیست!
قیمتش شنیدم دور و بر 2500 و خورده ای هست...هر روز مثه اینکه نرخش فرق می کنه....فکر کنم با جمشید یه هماهنگی باید بکنین قبلش در مورد شانس که همیشه هست ولی من شانسش رو 0.99 % می دونم!چون همین مبادله ایش هم معلوم نیست تا کی باشه!
بله نرخ ارز مبادله ای متغیر هست. نرخ ارز مبادله ای رو هر روز میتونین ببینین اینجا . قرار بود که نرخ ارز مبادله ای دو درصد زیر قیمت بازار باشه.
ظاهرا ارز مرجع فعلا فقط به دانشجویان بورسیه تعلق میگیره .
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
17-11-2012, 08:52 PM
برای ارز دانشجویی (به همون نرخ مبادله ای) مراجعه کرده بودم، اصلا مشخص نبود که نوبت کی به آدم میرسه، فقط نامه معرفی به بانک رو نگاه میکرد و اسم مینوشت در یک لیست که نوبتتون شد خبر میکنیم و ممکن هست سه ماه هم طول بکشه.
در ضمن در بانک به ما گفتن که فقط هزینه زندگی داده میشه و برای ترم اولی ها باید وثیقه ای معادل 30 درصد مبلغ گذاشته بشه که بعد از ارسال گواهی اشتغال به تحصیل تایید شده به ایران آزاد خواهد شد. یک جا میگفت فقط پول (حدود 7 میلیون و 300) یکی دیگه گفت چک هم میشه در وجه بانک تجارت. خود شعبه ها میگفتن که در شعبه های مختلف ثبت کنید هرجا نوبتتون شد برید بگیرید و به ما اطلاع بدید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.
03-12-2012, 11:04 PM
دوستان
فرض کنید نامه بانکی گرفتم که از مثلا 1 شهریور تا 1 اسفند رو تایید اشتغال به تحصیل می کنه . طبق گفته دوستان در حالت ایده آل 6000 دلار آمریکا پرداخت می کنن(البته از مشکلات اخیر خبر دارم ولی حالت ایده آل رو می گم) ؛ آیا مهمه کی برای دریافت این مبلغ مراجعه کنیم ؟ ینی مثلا 1 بهمن( 1ماه مونده به انقضای نامه) مراجعه کنیم همون 6هزارتا رو میدن یا فقط 1000 تا میدن(به ازای یک ماه مونده)؟ متشکر نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|