01-04-2013, 05:55 AM
این رو من یه جایی خوندم...دونستنش خالی از لطف نیست
نقل قول:مثل اینکه کسی از Google Voice خبری نداره. دوستانی که در آمریکا هستند حیفه که از این امکان خوب Google استفاده نمیبرند.
اینجا من یکم بیشتر توضیح میدم.
مشکلی که اسکایپ و دیگر سیستم های VoIP دارند اینه که اگر کسی بخواهد با شناسه اسکایپ شما تماس بگیره باید در حقیقت با کامپیوتر شما تماس بگیره و شما مادامی که نزد کامپیوتر هستید میتونید به تماسها جواب بدید. حالا جدیدا امکان اینکه برنامه اسکایپ را در موبایل خودتون نصب کنید و موبایلتون هم به اینترنت وصل باشه وجود داره و در این صورت هم میتونید به تماسها جواب بدید. اما مشکلی که تو این راه وجود داره اول پوشش شبکه برای اینترنته که همیشه وجود نداره و دوم هزینه Data است که معمولا نمیصرفه.
اما گوگل پیشنهاد وسوسه برانگیزه داره! به شما یک شماه تلفن (به دلخواه خودتون!!) اختصاص میده و وقتی که دوستانتون بخوان با شما تماس بگیرن کافیه اون شماره را بگیرند. اگر شما آنلاین بودید که از طریق Google Voice جواب میدید. اگر آنلاین نبودید این تماس به شماره شما Forward یا به قول خودمون دایورت میشه. اینطوری هزینهها بهطور فزایندهای کم میشه.
شما میتونید شماره دلخواه خودتون رو انتخاب کنید. مثلا میتونید اسمتون را تبدیل به شماره کنید: به کلید های موبایلتون نگاه کنید و هر کلیدی که حرف اول اسمتون هست را شماره اول و حرف دوم شماره دوم.... تا شماره ساخته بشه. مثلا شماره من میشه MOHSEN = 664196 حالا چندتا شماره مثل سال تولد هم بهش اضافه کنید. مثلا MOHSEN86 = 66419686 اینطوری شمارهتون از یاد کسی نمیره!
امکانات Google Voice
شماره انتخابی اختصاصی رایگان
تماس با کل ایالات متحده و کانادا به صورت رایگان
برای ما که ممکنه نتونیم همه کلماتی که از تلفن میشنویم بفهمیم گوگل راهحل جالبی داره. گوگل تماس ها را بهصورت نوشتاری هم درمیاره و این کمک خوبیه برای ما که زبانمون خیلی خوب نیست. پیغامهای صوتی به خوبی به متن تبدیل میشن و تماسهای دوطرفه فعلا در حالت آزمایشی هستند(من که امکان آزمایشش رو ندارم اما مردم میگن اون هم خوبه)
sms کلاْ رایگانه! چه دریافت چه ارسال. چه آنلاین چه آفلاین!
امکان تجمیع تمام شمارهها روی یک شماره وجود داره. میتویند شماره خونه و موبایل و محل کار و... همه را منتقل کنید رو شماره گوگلتون
تماسهای بینالمللی خیلی ارزون حساب میشه. قیمتهاشو با اسکایپ مقایسه کردم. بعضی جاها ارزونتر و بعضی جاها گرونتره. ایران قیمتش با اسکایپ یکیه.
به نظر من Google Voice امکانات خیلی خوبی داره که ارزش استفاده ازش رو داره.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ... ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ
♥♫ listen ♥♫ L
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]♥♫ listen ♥♫ L