05-07-2014, 10:49 PM
(05-07-2014, 10:42 PM)'M1KE' نوشته: زمانی هست که کارت پرواز رو می گیرید.
یک توضیح عمومی برای کسانی که ممکنه با قسمت های مختلف فرودگاه آشنایی نداشته باشند میدم. هر فرودگاه بین المللی معمولا سه محوطه اصلی داره. یک محوطه عمومی که همه مردم در اون می تونند پرسه بزنند. مجوطه دوم بعد از بازرسی اولیه وسایل و قبل از گیت های بازرسی گذرنامه هست. در این محوطه فقط افرادی که بلیت دارند وارد میشن و همراهان رو راه نمیدن. در همین محوطه هست که باید به گیشه مربوط به آژانس هواپیمایی موردنظر مراجعه کنید و کارت های پروازتون رو بگیرید. شما چون پروازتون چند تیکه هست دست کم دو کارت پرواز خواهید گرفت. در همین مرحله اموری مثل پرداخت عوارض خروج از کشور و گرفتن ارز --در صورت وجود-- هم انجام میشه که بهتره این نوع کارها رو به بعد از گرفتن کارت پرواز موکول کنید مگر اینکه خیلی زود به این محوطه دوم وارد شده باشین و گیشه موردنظر هنوز کار تحویل گرفتن وسایل و صدور کارت پرواز رو آغاز نکرده باشه. مجوطه سوم بعد از عبور از گیت های بازرسی گذرنامه و تحویل رسید عوارش از خروج از کشور و قبل از گیت ورودی به هواپیما هست. وقتی شما وارد ترمینالی مثل دوحه میشین در واقع در این محوطه سوم که حالت بین المللی داره قرار دارید و نباید از اون خارج بشین. بازرسی گذرنامه ای که اشاره کردم صرفا برای احراز هویت و کنترل مفصد هست و منظور گیت های ویژه بازرسی گذرنامه که مهر ورود و خروج می زنند نیست. چون اگر از این گیت ها رد بشین وارد محوطه دوم شدین که در این صورت مهر ورود اون کشور در گذرنامه تون درج میشه. امکان پذیری عبور از این قسمت به این بستگی داره که ویزا یا اجازه ورود به اون کشور رو داشته باشید یا خیر. در کل برای فردی که فقط قصد ترانزیت و عبور از اون کشور رو داره نباید وارد این محوطه دومی بشه.
خیلی ممنون. فقط ی سوال دیگه داشتم.من بلیطم رو از cheapOair گرفتم، حالا آیا قبل از پرواز باید کاری انجام داد؟ مثلا بم تو سایت هواپیما قطری چکش کنم یا مثلا پرینت بگیرم از بلیطو و با خودم ببرم فرودگاه؟ ممنون