30-04-2013, 07:34 PM
سلام دوستان
ددلاین دانشگاه ها به طور کلی برای ترم پاییز 2014 و بهار 2014تا کی هست؟
ممنون از همکاریتون
ددلاین دانشگاه ها به طور کلی برای ترم پاییز 2014 و بهار 2014تا کی هست؟
ممنون از همکاریتون
ددلاین پذیرش ترم بهار دانشگاه ها
|
30-04-2013, 07:34 PM
سلام دوستان
ددلاین دانشگاه ها به طور کلی برای ترم پاییز 2014 و بهار 2014تا کی هست؟ ممنون از همکاریتون
01-05-2013, 10:45 AM
ددلاین همه دانشگاهها یکی نیست و از دانشگاهی به دانشگاه دیگه فرق میکنه، اما به طور معمول ددلاین دانشگاه برای ترم پاییز حدود اوایل سال میلادی هست. به عنوان مثال ددلاین بیشتر دانشگاهها برای ترم پاییز ۲۰۱۴، بین دسامبر سال ۲۰۱۳ تا آخر فوریه سال ۲۰۱۴ است. ددلاین ترم بهار هم حدود پاییز سال قبلش هست. مثلا ددلاین بهار ۲۰۱۴ معمولا بین آگوست تا اواخر سپتامبر سال ۲۰۱۳ هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
05-10-2013, 08:14 PM
سلام
من یه سوال کمی نامرتبط با موضوع دارم. دانشگاه ها برای ترم بهار روی سایت ددلاین میذارن دیگه؟ برای ترم بهار احتمال گرفتن فاند هست؟ چقدر؟
05-10-2013, 08:19 PM
درود
+ بله البته بستگی به مقطع مورد نظر هم داره که باید مرتب چک کنید .... + ترم بهار نسبت به پاییز شانس کمتری داره مگه اینکه استادی تا پاییز اون دانشجوی موردنظرش رو پیدا نکنه یا دلیل های دیگر... (05-10-2013, 08:14 PM)'nasibanouri' نوشته: سلام اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم. "مناجات شعبانیه"
(05-10-2013, 08:14 PM)'nasibanouri' نوشته: سلام بله دوست عزیز
ددلاین دانشگاههای بهار عموما خیلی نزدیک هستش به شروع ترم نسبت به پاییز مثلا پاییز شما اواخر مرداد شروع میکنی کلاسهارو ولی مدارک نهایت نهایت باید تا اسفند (البته هستن دانشگاههایکه تا اردیبهشت هم قبول داره ولی کمه دیگه تعدادش) باید دست دانشگاه برسه ولی ترم بهار که ژانویه شروع میشه دقت کنید ژانویه شروع میشه اکثرا ددلاین هاش حتی تا ابان هم هست (از مرداد دیدم تا ابان من) تمام این موارد واسه دانشجوهای بین الممله در مورد فاند بله مقدارش کمه و این واضح هستش چون دولت فدرال امریکا بودجه های ایالتی رو در اواسط ژانویه به دانشگاهها میده و اونا هم اکثرش رو واسه پاییزی ها کنار میذارن استاد پیدا کردن هم که جای خود داره...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
08-01-2014, 12:33 AM
سلام سوالی داشتم ممنون می شم راهنماسس ام کنید.ددلاین ها صرفا برای اپلای کردن و پذیرش موقت است نه پذیرش نهایی؟ یعنی برای بعد از اینکه کمیته پرونده ها را بررسی می کند؟
متنی که دانشگاهی به من زده بصورت زیر است چه معنی دارد؟ deadline for Fall 2014 was December 15th, so the next term we will be considering admissions for is Fall 2015 ممنون
08-01-2014, 12:39 AM
خوب ببینید این ای میل میگه که ددلاین برای پائیز 2014 15 دسامبر 2013 بوده و از این جهت امکان بعدی برای فال 2015 می باشد که ددلاینش تا همون دسامبر 2014 خواهد بود
ددلاین ها صرفا برای اپلای کردن هست...پذیرشی در کار نیست...شما مدارکی می فرستید و اونها بررسی می کنند که معمولا یکی دو ماهی طول میکشه و بعد به شما اعلام می کنند که پذیرش گرفتید یا خیر...حالا پذیرش مشروط یا پذیرش کامل و بدون شرط... پ.ن:لطفا جزوه ی راهنمایی اپلای فروم رو مطالعه کنید
09-04-2015, 03:13 PM
سلام.میشه بگین که من اگر بخوام برای ترم پاییز مدارک بفرستم ددلاین کیه و تا کی میتونم مدارکم رو بفرستم؟؟؟
09-04-2015, 05:15 PM
(09-04-2015, 03:13 PM)'Ali.ch.since' نوشته: سلام.میشه بگین که من اگر بخوام برای ترم پاییز مدارک بفرستم ددلاین کیه و تا کی میتونم مدارکم رو بفرستم؟؟؟ این تاپیک در مورد ترم بهاره نه پاییز. ددلاین ها هم متغیره و شما باید به بخش admission وبسایت دانشگاهی که میخواید اپلای کنید مراجعه کنید. ممکنه ددلاین دانشگاهی نوامبر باشه یا مارچ. کسی نمی تونه زمانی به شما بده
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا |
|