24-12-2013, 02:48 PM
سلام چاپ مقاله در ژرنال SIDمیتونه برا اپلای کمکم کنه ممنون میشم سریع جواب بدید.یک ژرنال ایرانی هست و هزینش برام زیاده اگه به درد میخوره چاپش کنم.
درخواست همکار برای نوشتن مقاله
|
24-12-2013, 02:48 PM
سلام چاپ مقاله در ژرنال SIDمیتونه برا اپلای کمکم کنه ممنون میشم سریع جواب بدید.یک ژرنال ایرانی هست و هزینش برام زیاده اگه به درد میخوره چاپش کنم.
24-12-2013, 06:17 PM
(24-12-2013, 02:48 PM)'mahya' نوشته: سلام چاپ مقاله در ژرنال SIDمیتونه برا اپلای کمکم کنه ممنون میشم سریع جواب بدید.یک ژرنال ایرانی هست و هزینش برام زیاده اگه به درد میخوره چاپش کنم. ارزش ژورنال معمولا به ISI بودن و داشتن impact factor هست. كه هر قدر دومي بيشتر باشه يعني ارجاع بيشتري بهش ميشه. اگر ژورنالتون اين شرايط رو داره خيلي خوبه. هميشه داشتن مقاله از نداشتنش بهتر هست ولي سعي كنيد در جايي چاپ كنيد كه شناخته شده باشه. پرسش و پاسخ هاي مربوط به مقالات در اينجا قرار دارند. Whether you think you can or can't, you are right
24-12-2013, 07:12 PM
impact 1 داره و به زبان انگلیسی چاپ میشه و اسم من اسم سوم خواهد بود .خوبه؟ممنون
24-12-2013, 07:27 PM
(24-12-2013, 07:12 PM)'mahya' نوشته: impact 1 داره و به زبان انگلیسی چاپ میشه و اسم من اسم سوم خواهد بود .خوبه؟ممنون بستگي به گرايش و رشته فرق داره مثلا در علوم گياهي خيلي 1 ارزش بهتري داره تا علوم پزشكي كه مقالات بيشتري چاپ مي شن و ارجاع ها فرق مي كنند، ولي معمولا 1 امتياز خوبي هست. كمي در ژورنال هاي مربوط به كارتون نگاه كنيد، اگر مي تونيد ببينيد اساتيد رشتتون كجا چاپ مي كنند (در جاهايي مثل researchgate يكجا آورده شدند) و امتياز اون مجلات رو ببينيد تا دستتون بياد. Whether you think you can or can't, you are right
01-03-2014, 06:38 PM
سلام دوستان..کسی هس که بخواد تو زمینه های بیوتکنولوژی کاری انجام بده یا طرحی تو ذهنش داشته باشه؟
06-09-2014, 05:54 PM
سلام دوستان من ارشد فیزیک پزشکی هستم و تمایل به همکاری برای نوشتن مقاله دارم به کدهای شبیه سازی و پردازش تصویر با متلب هم واردم
29-06-2016, 10:13 PM
سلام
من فوق لیسانس ژنتیک هستم میخوام مقاله Review کار کنم اما نمیدونم چجوری خودم تنهایی شروع کنم و باید چیکار کنم؟ کسی هست تو این زمینه راهنماییم کنه؟
29-06-2016, 11:52 PM
(29-06-2016, 10:13 PM)selma نوشته: سلام سلام مقالات review معمولا در هر زمینه ای توسط اساتید به نام اون زمینه (با معمولا چند دهه تجربه و حضور در متن تحقیقات به روز)، اون هم به دعوت editor-in-chief ژورنال یا chairman کنفرانس نوشته میشن... اگر قرار نیست با استادی در قواره هایی که عرض کردم کار کنید، توصیه می کنم علی الحساب حول و حوش این نوع مقالات کار نکنید (چون بعید هست اون رو در جای معتبری ازتون بپذیرند)... براتون آرزوی موفقیت دارم (29-06-2016, 11:52 PM)Matinking نوشته: سلام کاملا فرمایش Matin عزیز رو تایید میکنم. یک تصور که معمولا بین دانشجویان در مورد مقالات ریویویی وجود داره (و برای من هم در ابتدای کار وجود داشت) این هست که چون در این نوع مقالات کار آزمایشگاهی و original صورت نمیگیره، پس نوشتن این نوع مقالات هم زحمت زیادی نخواهد داشت و صرفا با یک جمع آوری و دسته بندی یافته های حاصل از مقالات موجود در یک زمینه میشه یک ریویو نوشت. در صورتی که این تصور کاملا اشتباه هست و نوشتن این نوع مقالات، اگر قرار هست که در جای معتبر چاپ بشه (حتی با ایمپکتی به اندازه 2) نیازمند اشراف، تخصص و تجربه چندین ساله در اون زمینه هست. به علاوه اینکه خیلی از ژورنال ها تنها با دعوت این نوع مقاله ها رو قبول میکنند و اگر بدون دعوت مقاله ریویو سابمیت کنید بلافاصله و بدون داوری ریجکت میشه. That being said, این نکته هم قابل ذکر هست که بعضی از دانشجویان ارشد هم هستند که با یک سال کار بر روی تز خودشون به تبحر و تسلط خوبی در زمینه خودشون میرسند و با خوندن مقاله های مختلف دیتاهای زیاد و به روزی رو جمع آوری میکنند. پیشنهاد میشه این دسته از دانشجوها ایمپکت های پایین تر رو انتخاب کنند و یا اینکه مقاله رو به ژورنال های open access یا علمی پژوهشی بین المللی بفرستند تا احتمال پذیرفته شدن رو بالاتر ببرند. مثلا این ژورنال معتبر در elsevier به صورت open access هست که هزینه ای هم نداره، و در همه زمینه های مهندسی، مثلا برق عمران شیمی کامپیوتر مقاله می پذیره: Alexandria Engineering Journal این ژورنال هم علمی پژوهشی بین المللی هست در همه زمینه های مهندسی (سردبیرش ایرانی هست): International Journal of Engineering (IJE) آرزوی موفقیت برای همه @selma
When life gives you lemons, make lemonade
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
2 مهمان |