19-05-2016, 11:04 AM
سلام دوستان من نیاز به پارتنر برای کلاس خصوصی ریدینگ دارم به دلیل هزینه زیاد به تنهایی برام سخته که ادامه بدم برای بقیه skill ها. از استاد هم بسیار راضی هستم . ممنون
درخواست پارتنر جهت آمادگی برای امتحان IELTS
|
19-05-2016, 11:04 AM
سلام دوستان من نیاز به پارتنر برای کلاس خصوصی ریدینگ دارم به دلیل هزینه زیاد به تنهایی برام سخته که ادامه بدم برای بقیه skill ها. از استاد هم بسیار راضی هستم . ممنون
16-06-2016, 07:12 PM
سلام
قبلا امتحان دادم و دوباره باید امتحان بدم سپیکینگ رو ۶ شدم اگه نیاز به سپیکینگ بود میشه با سکایپ صحبت کرد
10-08-2016, 10:17 AM
سلام دوستان . من علیرضا هستم دنبال یه پارتنر برای تمرین speaking می گردم من دارم به صورت self-study میرم جلو برای Ielts هدفم هم 7 جنرال هستش . ساکن جنوب غرب تهران ( شهرک ولیعصر ) هستم . اگر کسی هست پیام بده .
سلام من برای تحلیل ردینگ ها نیاز به یک پارتنر دارم . خوندن ردینگ بعد تحلیل غلط ها
سطح 6 - 6.5+
26-08-2016, 01:46 PM
با سلام
بنده از شهر مشهد هستم. مذکر و 27 ساله قصد شرکت در کلاس خصوصی برای تقویت زبان دارم. نمره فعلی ام در حدود شیش هست. ریدینگ با آقای ابراهیم تحصنی و اسپیکینک با آقای سپهر فلاحتی میخوام برم. برای رایتینگ هم دنبال کلاس میگردم ولی استاد خوبی تا الان پیدا نکردم. ولی خب هزینه کلاس های خصوصی بالاست، برای همین دنبال پارتنر در هر یک از اسکیل های بالا میگردم. اگر کسی دیگه ای هست که قصد شرکت در هر کدوم از کلاسهای خصوصی بالا رو داره لطفا پی ام بده تا با هم شرکت کنیم و هزینه ها سرشکن بشه. ممنون و تشکر
31-08-2016, 12:15 AM
ُسلام
دنبال پارتنر مصمم و باارداده قوی هستم ،حدود یه ماه دیگه امتحانمه سطح اسپکینگم 6.5 هست، قبلا امتحان دادم، اورال 6 شدم ساروی هستم، اسکایپ یا حضوری لطفا پیام بزارید
31-08-2016, 10:59 AM
(26-08-2016, 01:46 PM)sarbaz-sefr نوشته: با سلام سلام آموزشگاه راه پویندگان ، که توی فلسطین 18 هست آموزشگاه خوبیه، هزینه ش هم از بقیه ی جاها معقول تره، اگه پارتنر پیدا نکردین این آموزشگاه میتونه کمک کننده باشه. موفق باشید
نازلی ستاره بود،یک دم در این ظلام درخشید....
جست و ....... رفت....... نازلی بنفشه بود،گل داد و مژده داد: (زمستان شکست)! و رفت...... ....listen
23-09-2016, 01:12 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2016, 01:13 AM توسط drvets.
دلیل ویرایش: اشتباه تایپی
)
سلام دوستان. من برای 3 ماه دیگه میخوام آزمون آیلتس شرکت کنم کلاسهای آیلتس متاسفانه توو شهر ما تشکیل نشده و من از پس هزینه کلاس خصوصی بر نمیام سطح زبانم متوسطه. من کلاس مکالمه رفتم و استادم میگفت از پس امتحان برمیام البته با شرکت تووی کلاسای آیلتس با این توصیفات یه پارتنر میخوام برای خوندن تووی این مدت اگر از دوستان کسی مایل بود اطلاع بده ممنونم
11-11-2016, 01:24 AM
سلام. یک کلاس PreIELTS خصوصی در دانشگاه تربیت مدرس هست و جلسه 35000 تومان و دو جلسه در هفته. پارنتر قبلی من مشکلی براش پیش اومد و الان من نیاز به یک پارنتر دارم. لطفا در صورت تمایل به من ایمیل بزنید
momenyan@gmail.com
14-11-2016, 11:47 PM
سطح زبان: متوسط تاریخ و نوع و محل امتحان: شهر: تهران [b][b][b][b][b][b][b][b]برای شرکت در کلاس IELTS خصوصی که مکان آن در دانشگاه تربیت مدرس هست نیاز به Partner دارم. نیازی نیست که شما دانشجو باشید. هزینه کلاس جلسه ای 35 هزار تومان است[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b].[/b] |
|