06-12-2015, 02:24 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-12-2015, 02:26 PM توسط automotive.)
(27-08-2015, 05:06 PM)miladbazrgar نوشته: سلام دوستان عزیز ی سوال داشتم
من دانشجوی ترم 1 کارشناسی هستم
و دارای معافیت تحصیلی هم هستم
می خوام برای دانشگاه های خارج از کشور اپلای کنم
دانشنامه کاردانی رو لازم دارم عزیزانی که تجربه اینو دارن لطفا راهنمایی بفرمایید که چطوری میتونم هر چه سریعتر
دانشنامه رو بگیرم ؟
در واقع میخوام بدونم که باید چه مدارکی رو به کجا ارائه بدم ؟
یه جایی دیدم نوشته بود که باید پذیرش از دانشگاه رو به وزارت علوم بدی تا برات دانشنامه رو
سریعتر صادر کنن(که برام جای تعجب بود) در صورتی که این درست باشه وقتی که ما پذیرش داشته باشیم دیگه چه نیازی به دانشنامه داریم ؟
با تشکر فراوان
با سلام،
دانشنامه ی دانشگاه های سراسری بعد از صدور به دفتر وزیر رفته تا امضا شوند و این کار حداقل 4 یا 5 سال طول میکشد اما روند دانشگاه آزاد باید تفاوت داشته باشد چون داشنامه کارشناسی را 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی ( ممکن است به 7 یا 8 ماه هم برسد ) ارائه میکند و از این بابت جای هیچ نگرانی نیست، اما اگر مدرک را سریعتر میخواهید باید حودتام مدرک را از دانشگاه اصلی خودتان دریافت کنید و امضاهای آن را خودتان شخصا بگیرید که برای دانشگاه سراسری اینگونه است و برای ریز نمرات دانشگاه آزاد هم اینگونه هستش و احتمال میدهم که برای مدرک هم همینطور باشد، به هرحال امضا گرفتن از مقام مسئول هم مشکلات خودش را دارد و مهمترین آن این است که در آن فرد در دفتر خود حضور داشت باشد.
من پیشنهاد میکنم که تا اواسط ترم دوم خود صبر کنید تا مدرک شما آماده شود اما اگر واقعا عجله دارید به اداره ی آموزش مرکزی دانشگاه آزاد شهر خودتان رفته مشکل را مطرح کنید، حتما مراحل کامل را برای شما توضیح میدهند، ضمنا ابرای دریافت دانشنامه کاردانی خود احتیاج به سفته 15.000.000 ریالی دارید و حداکثر 24 ساعت وقت ( برای سراسری 24 ساعت است یرای آزاد را اطلاع ندارم اما سفته را میخواهند مگر اینکه فارغ التحصیل شده باشید) احتیاج است.
حالتی که دوستان شما اعلام کردند برای مواقعی است که دانشگاه مقصد شما بدون ارائه مدارک رسمی به شما پذیرش میدهد و بعد شما باید با برگه ی پذیرش دانشگاه خارجی، مدارکتان را آزاد کنید و برای آن دانشگاه خارجی ترجمه و ارسال کنید.
سلامت و شاد باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید