25-06-2017, 04:40 AM
خیر مشکلی نداره که دوباره برای ویزای ازدواج اقدام کنید. لزومی نداره ازدواج ایرانی باشه ولی اطلاعی ندارم که اجباری به ثبت کردن چنین ازدواج هایی در شناسنامه ایرانی هم از نظر سفارت هست یا خیر. مراحل کلی ازدواج در ترکیه در تاپیک زیر توضیح داده شده:
مراحل کلی ازدواج در کشور سوم (برای پرونده های گرین کارت)
اگر فرزند شما مجرد و زیر 21 سال باشند می تونند همزمان با شما ویزا و گرین کارت بگیرند. همسر شما می بایست برای هر کدوم از شما I130 جداگانه ای پر کنند. شما از طریق IR-1 ویزا می گیرند و فرزندتون از طریق IR-2.
گرین کارت از راه مهاجرت خانوادگی به آمریکا
مراحل کلی ازدواج در کشور سوم (برای پرونده های گرین کارت)
(24-06-2017, 01:04 PM)Amvaj نوشته: خیلی ممنون از پاسخ شما. مدارک لازم برای سابقه آشنایی تا دوسال را داریم. از کواسپانسر استفاده می کنیم انشالله که حل شود. یک سوال دیگه که ممنون میشم پاسخ بدین. اگر ویزای نامزدی رد شود و باز از طریق ویزای ازدواج اقدام کنیم مشکلی پیش میاد یا خیر؟ تشکر
(24-06-2017, 01:11 PM)Amvaj نوشته: با سلام مجدد. یه سوال دیگه هم دارم . اگر ازدواج ایرانی نشه اشکال داره؟ من بدلیل اینکه پسرم از سربازی معاف شوند نمی خواهم که ازدواجم ثبت دفاتر ایران شود. برای همین ترجیح میدهم در سفارت امریکا ثبت شود و عقد نامه ایرانی نداشته باشیم. آیا این مساله مشکلی ایجاد نخواهد کرد؟ باتشکر
اگر فرزند شما مجرد و زیر 21 سال باشند می تونند همزمان با شما ویزا و گرین کارت بگیرند. همسر شما می بایست برای هر کدوم از شما I130 جداگانه ای پر کنند. شما از طریق IR-1 ویزا می گیرند و فرزندتون از طریق IR-2.
گرین کارت از راه مهاجرت خانوادگی به آمریکا
(25-06-2017, 03:29 AM)مهمان نوشته: سلام
در صورت ازدواج با يك سيتي زن امريكا ايا براي فرزند ١٩ ساله ام هم گرين كارد ظرف مدت سه ماه صادر ميشه يا اين فقط شامل خودم ميباشد؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -