19-07-2017, 08:12 PM
حدود دو سال طول میکشه. در صورتی که شهروند بودن می تونستین همزمان برای ویزای K3 هم درخواست بدین که کار همون ویزای توریستی رو براتون می کرد (مراحل کلی ویزای K3). ولی در حال حاضر که مقیم هستند نمی تونید براش اقدام کنید و خیلی بعید می دونم وقتی پرونده مهاجرتی دارین بهتون ویزای توریستی داده بشه.
در صورتی که به سازمان های داخل آمریکا می خواهید مدرکی بدین بهتره ترجمه در خود آمریکا انجام شده باشه. در صورتی که به سفارت می خواهید بدین اینطور که در سال های گذشته دیدم مهر مترجم رسمی براشون کفایت می کرده.
(19-07-2017, 12:45 PM)مهمان نوشته: با سلام ممنون میشم اگه جواب بدین.
من قراره با نامردم که گیرین کارت امریکا داره 8ماه دیگه ازدواج کنم.
حالا چند تا سوال داشتم اول اینکه ویزای ازدواج من چقدر طول میکشه با توجه به اینکه ایشون گیرین کارت دارن و 2سال دیگه سیتی زن میشن.
و اینکه آیا بعد از ازدواج میتونه برای من اقدام به ویزای توریستی 6ماهه کنه؟
که توی این مدتی که به من ویزای ازدوج میدن هر سال حداقل 6ماهش رو کنارش باشم. و آیا میشه ویزای 6ماهه رو تمدیدش کرد؟
لطف میکنین به سوالام جواب بدین.
در صورتی که به سازمان های داخل آمریکا می خواهید مدرکی بدین بهتره ترجمه در خود آمریکا انجام شده باشه. در صورتی که به سفارت می خواهید بدین اینطور که در سال های گذشته دیدم مهر مترجم رسمی براشون کفایت می کرده.
(19-07-2017, 06:02 PM)مهمان نوشته: عقد نامه ترجمه شده باید چه مهری داشته باشه ؟ ممنون.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -