26-02-2018, 12:44 PM
دختری هستم که ساکن تهرانم و قصد ازدواج با فردی رو دارم که شهروند آمریکاست و موقعیت اجتماعی خوبی رو داره. میخواستم بهترین روش برای اینکه سریعتر به نتیجه برسیم رو معرفی نمایید
با سپاس فراوان
با سپاس فراوان
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
|
26-02-2018, 12:44 PM
دختری هستم که ساکن تهرانم و قصد ازدواج با فردی رو دارم که شهروند آمریکاست و موقعیت اجتماعی خوبی رو داره. میخواستم بهترین روش برای اینکه سریعتر به نتیجه برسیم رو معرفی نمایید
با سپاس فراوان
26-02-2018, 08:13 PM
https://www.academiacafe.com/pf/Thread-م...ریق-ازدواج
(26-02-2018, 12:44 PM)آوا ایرانی نوشته: دختری هستم که ساکن تهرانم و قصد ازدواج با فردی رو دارم که شهروند آمریکاست و موقعیت اجتماعی خوبی رو داره. میخواستم بهترین روش برای اینکه سریعتر به نتیجه برسیم رو معرفی نمایید ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
12-03-2018, 07:25 AM
سلام دوستان من با ویزا توریستی اومدم آمریکا و در آمریکا با یه خانوم سیتیزن ازدواج کردم، به گفته وکیلم باید بده ۳ ماه اجازه کارم میومد،الان ۵ ماه که هیچ خبری نیست.کسی میدون جریان چیه؟
13-03-2018, 01:56 AM
ازدواج با ویزای توریستی از نظر اداره مهاجرت ایراد داره چون در زمان مصاحبه اعلام کردین که قصد موندن در آمریکا رو ندارین. برای این منظور می بایست ویزای نامزدی می گرفتین. به همین دلیل اگرچه در نهایت ایراد اساسی نمی گیرن ولی ممکنه بررسی پرونده تون رو به تاخیر بیاندازه. تا حدی هم ممکنه تحت تاثیر محدودیت های اخیر بررسی پرونده شما هم طولانی تر شده باشه. مجموع هر دو عامل به نظرم تاثیر داشته.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
13-03-2018, 04:07 PM
مشاور عزیز
من با ۴۷ سال سن در تهران زندگی میکنم تا کنون ازدواج نکرده و مجرد هستم و تکنسین مکانیک با گرایش ماشین ابزار و مدیر کیفیت یک کارخانه هستم میخواستم بپرسم به جز روش سرمایه گذاری یک میلیون دلاری آیا روشی برای مهاجرت و اقامت امریکا از طریق شما وجود دارد یا خیر ..!!؟ البته برادرم هم چند سالی ست که در امریکا زندگی میکند
13-03-2018, 05:11 PM
اگر سرمایه چندانی برای روش سرمایه گذاری ندارین دو روش کلی غیرمستقیم و مستقیم باقی میمونه. غیرمستقیم مثل گرفتن پذیرش از دانشگاه ها که دردسرهای خودش رو داره (امتحان زبان و غیره) و مستقیم هم مثل اقدام از طریق برادر (که ۱۳-۱۲ سال طول میکشه اون هم در صورتی که ایشون شهروند باشن) یا هم ازدواج که به نظر میرسه در مورد شما راحت ترین باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
02-04-2018, 08:56 AM
درود
من ساکن کانادا هستم و سیتیزن کانادا, با همسرم که یک آمریکایی هست در کانادا بیش از دو سال پیش آشنا شدم و با هم زندگی کردیم و دو ماه پیش رسما در کانادا ازدواج کردیم, همسر من فقط در آمریکا بدنیا آمده و بعد با خانواده در کشورهای دیگه زندگی کرده, میخواستم بدونم آیا من میتونم شهروندی آمریکا رو از طریق همسرم بگیرم یا برای ایرانی ها بیش از دو پاسپورت امکان نداره؟ و اینکه همسر من زیاد در آمریکا زندگی نکرده ممکنه خللی ایجاد کنه در پروسه کاری من یا نه ..ممنون.
از نظر قانونی مشکل خاصی نداره؛ ولی زمانی که برای شما اپلای می کنند می بایست حتی الامکان در آمریکا زندگی کنند:
اثبات حضور همسر در آمریکا (Domicile) برای پرونده های نامزدی و ازدواج ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
05-04-2018, 08:42 PM
سلام خسته نباشید
من همسرم گرین کارت امریکا دارن و در امریکا زندگی میکنن تا سیتیزن بشن میخواستم ببینم ترامپ. ویزای ازدواج رو لغو. کردن؟و. ما که ازدواج کردیم به من ویزا نمیدن تا برم پیش همسرم ؟
05-04-2018, 08:51 PM
سلام خسته نباشید من سپتامبر سال ۲۰۱۷ با پسری که گرین کارت امریکا داره نامزدی کردیم و میخواستیم تا سال اینده ازدواج کنیم میخواستم ببینم با قوانین جدیدی که ترامپ گذاشته من میتونم با ویزای ازدواج وارد امریکا بشم یا کلا همه ی ویزا ها اعم از ازدواج رو هم ترامپ لغو کرده؟شغل من اینجا تدریس پیانو هست و کم و بیش مسلط با زبان انگلیسی هستم ایا اینها هم تاثیر گذار هستند برای اخذ ویزای ازدواج؟
|
|