18-10-2015, 12:34 AM
سلام دوستان لطفا جواب منو هم بدین ، من یه دوست خانوادگی دارم سیتیزن آمریکا رو داره ۱۵ سالمه بهم پیشنهاد داده سرپرستیتو قبول میکنم میشه همچین کاری کرد ؟ واسه ویزای امریکا گرفتن
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
|
18-10-2015, 12:34 AM
سلام دوستان لطفا جواب منو هم بدین ، من یه دوست خانوادگی دارم سیتیزن آمریکا رو داره ۱۵ سالمه بهم پیشنهاد داده سرپرستیتو قبول میکنم میشه همچین کاری کرد ؟ واسه ویزای امریکا گرفتن
18-10-2015, 12:38 AM
دوستان لطفا راهنمایی کنین ، ۱۵ سالمه اگه با یه دختر که سیتیزن امریکا رو داره و ۱۶سالشه ازدواج کنم تو ایران بعد اون بره آمریکا منم میتونم ویزا بگیرم ؟ اصلا میشه همچین کاری کرد ؟ بعد ازواجی مثل صیغه هم شاملش میشه ؟
18-10-2015, 12:46 AM
(18-10-2015, 12:38 AM)مهمان نوشته: دوستان لطفا راهنمایی کنین ، ۱۵ سالمه اگه با یه دختر که سیتیزن امریکا رو داره و ۱۶سالشه ازدواج کنم تو ایران بعد اون بره آمریکا منم میتونم ویزا بگیرم ؟ اصلا میشه همچین کاری کرد ؟ بعد ازواجی مثل صیغه هم شاملش میشه ؟ شما تا کارای سیتیزنیت انجام بشه سنت میشه ۱۷ ۱۸ که اونوقت بابت سربازی نمیزارن خارج بشی از کشور. ضمنا به اون راحتی که فکر می کنید نیست. همین جوری ۱۵ و ۱۶ Underage یعنی زیر ۱۸ حساب میشه و اصلا رسمیت نداره ازدواج اون خانم با شما تا ۱۸ سالش نشده. صیغه تو ایرانش رسمیت نداره چه برسه به اینکه باهاش برای آمریکا اقدام کنید! شما ترجمه سند ازدواج رو میخواین و این یعنی عقد رسمی لازمه! ولی ساله سن که گفتم هست ضمن اینکه کیستون برای آفیسر خیلی تابلو و مشکوکه و علاوه بر ریجکت شدن دردسر هم براتون داره. این نظر منه حالا بقیه دوستان هم راهنمایی کنن میتونید تصمیم بگیرید ولی من تقریبا مطمئن هستم حداقل یه بار ریجکت میشید و تا دور بعدی و آماده کردن مدارک سن شما به سربازی می رسه.
18-10-2015, 10:02 AM
(18-10-2015, 12:38 AM)مهمان نوشته: دوستان لطفا راهنمایی کنین ، ۱۵ سالمه اگه با یه دختر که سیتیزن امریکا رو داره و ۱۶سالشه ازدواج کنم تو ایران بعد اون بره آمریکا منم میتونم ویزا بگیرم ؟ اصلا میشه همچین کاری کرد ؟ بعد ازواجی مثل صیغه هم شاملش میشه ؟ درود من جای شما باشم به این مسایل اصلا فکر نمیکنم! واقعا چه مفهومی داره! بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. (18-10-2015, 12:38 AM)مهمان نوشته: دوستان لطفا راهنمایی کنین ، ۱۵ سالمه اگه با یه دختر که سیتیزن امریکا رو داره و ۱۶سالشه ازدواج کنم تو ایران بعد اون بره آمریکا منم میتونم ویزا بگیرم ؟ اصلا میشه همچین کاری کرد ؟ بعد ازواجی مثل صیغه هم شاملش میشه ؟ سلام به عنوان یک برادر بزرگتر میگم که فعلا شما به فکر درس و مشق و کنکورت باید باشی تا ازدواج . داداشم ازدواج بازی نیست. اگر برای شما این حس هوس نباشه برای طرف مقابلت حتما هست. درضمن گفتی صیغه، اگر در این فکر هستی که بــــــــــــــــــــعــــــدهــــــا بری با کسی ازدواج کنی بعد اینکه مقیم شدی طلاقش بدی این کار اصلا و ابدا درست نمیباشد. بازی با احساس دیگران برای رسیدن به خواسته خودت اخلاقی نیست. موفق باشی داداش
27-10-2015, 04:27 PM
من اگر بخوام با فردی که در امریکاست ازدواج کنم چه کار باید بکنم؟ یعنی برای اقدامات اولیه باید برای ازدواج به امریکا برم یا ترکیه ؟چون امریکا که در ایران سفارتی نداره برای این امور.
، وچه مدارکی لازم دارم؟ ونمیخوام که در ایران این ازدواج انجام یا ثبت بشه. و میخوام برای همیشه شهروند امریکا بشم،ایا بعد از ثبت ازدواج امریکایی لازمه که دوباره به ایران برگردم یا نه ؟ وچقدر پول برای این کارها لازم دارم؟! کسی هست اینجا به این سوال جواب بده؟! تشکر. (23-10-2015, 01:02 AM)saeed66 نوشته: سلام درود دوست من ایشون به عنوان شوخی اومدن همینطوری پستی گذاشتن و رفتن و ممکنه گمراه کنن دیگران رو. الکی که نیست طلاق بدن و برن پی کارش. میدونین چقدر باید پول بدن به وکیل!؟ باید 2 تا 5 سال ادرسشون با ادرش همسرشون یکی باشه و این رو به اداره مهاجرت اثبات کنن وگرنه دیپورت و دیگه فکر آمریکا رو باید از فکر بیرون کنن. بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
28-10-2015, 11:03 PM
در این پست مراحل کلی اش رو توضیح دادم. در صفحات بعدی اون کمی جزئی تر هم اشاره کردم.
(27-10-2015, 04:27 PM)Ailen نوشته: من اگر بخوام با فردی که در امریکاست ازدواج کنم چه کار باید بکنم؟ یعنی برای اقدامات اولیه باید برای ازدواج به امریکا برم یا ترکیه ؟چون امریکا که در ایران سفارتی نداره برای این امور. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
29-10-2015, 11:11 AM
سلام دوستان عزیز
من به مشکلی خوردم که واقعا نمیدونم چی کار کنم میشه خواهش کنم منو راهنمایی کنید. من قصد ازدواج با یکی از شهروندان مقیم امریکا رو دارم از طریق ویزای نامزدی که 10 ماه پیش هم یه وکیل معروف تو امریکا گرفتم و برامون اقدام کردم. روال طبیعی پرنده طی شد تا اینکه پرونده ما الان یه جورایی گم شده! به nvc یا اداره مهاجرت زنگ زدم گفتن پرونده رو فرستادیم انکارا.ایمیل زدیم انکارا میگه پرنده دست ما نیست!!! یعنی گم شده و معلوم نیست کجاس! اصلا وقت مصاحبه هم ندادن هنوز!راهی که وکیل پیشنهاد میکنه اینه که در ازای دریافت مبلغ 3000 دلار ازnvc شکایت بکنه!! ولی من راستش اعتمادی ندارم بهش! میشه لطفا منو راهنمایی کنید و بگید خودم چی کار میتونم بکنم؟ کسی تاحالا شده که قبل اینکه مصاحبه بره پروندش گم بشه؟ خواهش میکنم منو راهنمایی کنید. با تشکر حسین
29-10-2015, 10:16 PM
به جای اینکه به NVC زنگ بزنید و شفاهی سوال کنید، ایمیل بزنید و با اعلام مشخصات کامل پرونده تون اون رو پیگیری کنید. بعد که پاسخ دادن به آنکارا فرستاده شده، یک ایمیل به سفارت آنکارا بزنید و ایمیل NVC رو هم در انتهاش بگذارید. به این شکل مجبور میشن پیگیری کنند که چه اتفاقی برای پرونده افتاده. اگر به نتیجه نرسید بهتره از وکیلتون بخواهید که مدارک رو دوباره برای NVC بفرستند تا دوباره برای آنکارا فرستاده بشن.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
|
|