خب دست کم پرینت همون شش ماه رو میدادین. معمولا در اینگونه موارد گرین کارت موقت دو ساله داده میشه تا از دوام ازدواج اطمینان حاصل کنند و در مورد شما به نظر میرسه یه مقدار سخت گیری شده. ظاهرا اینکه شما در این مدت در یک محل مشترک زندگی نمی کردین و از نظر اونها ارتباط زیادی نداشتین باعث شده اینطور برداشت بشه که شما به معنای واقعی کلمه "زندگی مشترک" ندارین. در غرب افراد زیادی هستند که رسما متاهل هستند ولی جدا از هم زندگی می کنند و وضعیت Separated دارند. به نظرم این هم که توسط وکیل اقدام کردین یه مقدار این ذهنیت رو که قضیه حالت یک معامله تجاری داره رو زیاد کرده و پیشنهاد من اینه که اگر هم از وکیل هم استفاده می کنید نقش مشاور داشته باشه و شما خودتون فرم ها رو بفرستین و با سفارت یا اداره مهاجرت در تماس باشید.
در هر حال، مادامی که ازدواج شما رسما برقرار باشه این حق رو دارید که به دفعات برای ویزای دوباره اقدام کنید و خوشبحتانه بررسی ویزای ازدواج در مقایسه با گروه های دیگه زمان زیادی نمی بره.
در هر حال، مادامی که ازدواج شما رسما برقرار باشه این حق رو دارید که به دفعات برای ویزای دوباره اقدام کنید و خوشبحتانه بررسی ویزای ازدواج در مقایسه با گروه های دیگه زمان زیادی نمی بره.
(02-04-2015, 03:11 AM)'قرباني' نوشته: سلام
من كاربر جديد هستم
اول تشكر مخصوص بابت راه اندازي اين سايت
من يك سال و نيم هست با همسرم كه سيتيزن آمريكا هست ازدواج كردم
ازدواح ما قانوني در ايران در دو مرحله جشن عقد و عروسي انجام شد
مدارك ازدواج شامل مدارك قانوني
و مدارك تصويري فيلم و عكس از ٢٠٠نفر مهماني كه در اين جشن كنارمون بودن رو همسرم با خودش آمريكا برد
ما ترجيح دادين به علت مشكلات خانوادگي من تقاضاي ويزاي ازدواج كنيم همسر من پزشك و سيتيزن هست مدارك ما واقعي وواقعا پرونده بي عيب و نقصي داريم تقاضاي ويزاي ازدواج كرديم تا من با خيال راحت با گرين كارت به آمريكا بيام تا هرموقع دلم خواست بتونم راحت برگردم و خانواده امو ببينم
من ٦ماه قبل ازدواج با همسرم آشنا شدم
رابطه ما ادامه پيدا كرد تا به ازدواج كشيد
بعد ازدواج توسط وكيل تقاضاي گرين كارت ازدواج را داديم
بعد از گذشت يك سال كامل مراحل اداري تمام شد
و در صورتي كه من تقاضا كرده بودم منو برا مصاحبه به آنكارا بفرستن خلاف ميلم به ارمنستان فرستادن
در ارمنستان من با همسرم با هم برا اينترويو رفتيم همسرم را راه ندادن بعد از يه مصاحبه خيلي سخت با اينكه من كلي مدارك براشون برده بودم به من يه برگه آبي رنگ دادن گفتن به واقعي بودن ازدواج من شك دارن از من پرينت تلفن دو سالم را خواستن
من ٢٠روز تو ارمنستان موندم همه سعيمو كردم از ايران براشون پرينت بفرستم اما متاسفانه در ايران شركت ايرانسل پرينت بيشتر از ٦ماه نميده
و در آخر ارمنستان پرونده منو كنسل كرد و به آمريكا فرستاد و به من گفت به اين ازدواج شك داره
حالا بعد از گذشت دو ماه من و همسرو وكيلم منتظر يه ايميل از اداره مهاجرت آمريكا هستيم كه به ما اعلام كنن پرونده من به دستشون رسيدن تا من درخواست تجديد نظر بدم اما هيچ خبري نيس ما از سناتور ايالت محل زندگي همسرم كمك خواستيم به اداره ايميگشن نامه زديم اما هيچكس پاسخگو ما نبوده
ممنون ميشم اگه منو راهنمايي كنيد تكليف من چيه؟
اگه وكيلي هم معرفي كنيد
يا
سايتي كه بشه توش شكايت كرد پرونده من پيداشه
يا ارائه هر نوع راهنمايي ممنون ميشم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -