14-08-2015, 08:57 PM
(14-08-2015, 02:27 PM)amir7099 نوشته: سلام دوست عزيز
حرف شما كاملا درسته و به كسيم نبايد بر بخوره چون حقيقته و هركي رو براي يه چيزي ساختن نميشه كه همه مهندس يا همه دكتر بشن. هر تو يه چيزي استعداد داره.
شايد من تو رياضيات و فيزيك و مكانيك و ... پايم ضعيف باشه اما رشته اي كه من ميخوام بخونم اصلا ربطي به پايه دبيرستان و دانشگاه من نداره من طراحي صنعتي ميخوام بخونم كه بايد تو طراحي با دست و خلاقيت قوي باشي يعني هنره . خداروشكر طراحي با دستم خوبه يعني در حد قابل قبول هست . چون اين رشته مورد علاقم بوده جدا از رشتم رفتم دنبالش و خودمو بالا كشيدم حالا ميخوام همين رشته رو تو مقطع كارشناسي بخونم ولي چون معدلم پايينه مجبورم خودم هزينه دانشگاه هارو بدم.
به نظر من دانشگاه هاي متوسط آلمان تو زمينه طراحي صنعتي حتي از دانشگاه هاي تاپ ما هم سر تره چه بسا كه كسي تو دانشگاه تهران هم اين رشته رو بخونه بعد از تحصيل بارار كار آن چناني واسش وجود نداره،
بازم ممنون از راهنماييتون
پس معلومه حساب شده دارید میرید جلو..من عاشق طراحی صنعتی هستم ولی دیر راجع بهش فهمیدم..میدونید رشته ای هست که مدام فکر آدمو مشغول میکنه که ایده جدید بده..از اصلاح درب بطری نوشابه بگیر تا ساخت بدنه تجهیزات بزرگ و غیره..کلا رشته ای هست که آدم رو مجبور میکنه خلاقیت به خرج بده..من خودم اگه مجالش باشه حتما میرم و دوست دارم دستی در این رشته داشته باشم البته به پای شما که نمیرسیم ولی در حد شاگرد شما هم باز خیلیهههه..رشته شما واسه کشورهای صنعتی خیلی خوبه همون طور که از اسمش برمیاد.آلمان هم که یه قول صنعتی هست..امیدوارم در مسیری که میرید موفقیت هایش آن چنان سبز باشد که جایی برای خاکها شکست خورده نباشد. با آرزوی بهترین هااااااا
در مسیر پر پیچ و خم اپلای کردن، باید نون رزمه مون رو بخوریم