26-12-2013, 09:22 PM
(26-12-2013, 09:03 PM)'sepidehnm' نوشته: سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی گرایش بیوتکنولوژی هستم دانشگاه دولتی و روزانه ( یکی از دانشگاه های تهران)معدلمم 16.30.میخواستم ببینم برای دکترا (Bioengineering) دانشگاه پلی تکنیک میلان چه قدر شانس دارم؟البته هنوز یک سالی از درسم مونده. تاجاییکه تحقیق کردم شهریه سالی 1500 تا 2000 یورو است این مقدار رو میتونم پرداخت می کنم اما میخواستم ببینم برای بورسیه DSU شانسی دارم؟و اینکه آیایذیرش برای دکترا سالی 2 بار در اردیبهشت و دی ماه انجام میشه؟ ممنون
دروود بر شما.
دوره دکتری در پلی تکنیک میلان سالی یکبار در جولای و جواب نهایی در سپتامبر اارئه میشه. هزینه تحصیل هم همین حدود می باشد که عرض کردید. شانس شما به فاکتورهای متنوعی بستگی داره مانند: معدل، نمره زبان ، مقالات، کارهای پژوهشی دیگر بستگی داره البته مصاحبه و موضوع تزی که شما روی اون کار کردید خیلی مهمه. بنابراین بهتره با اساتید در تماس باشید. در کل بدون دانستن رزومه شما نمیشه اظهارنظری کرد.
دوره دکتری در پلی تکنیک میلان سالی یکبار در جولای و جواب نهایی در سپتامبر اارئه میشه. هزینه تحصیل هم همین حدود می باشد که عرض کردید. شانس شما به فاکتورهای متنوعی بستگی داره مانند: معدل، نمره زبان ، مقالات، کارهای پژوهشی دیگر بستگی داره البته مصاحبه و موضوع تزی که شما روی اون کار کردید خیلی مهمه. بنابراین بهتره با اساتید در تماس باشید. در کل بدون دانستن رزومه شما نمیشه اظهارنظری کرد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public