03-10-2012, 09:32 PM
(03-10-2012, 09:27 PM)khorshid20 نوشته:دوست من، شما هر گواهی رتبه ای از سازمان سنجش دریافت کنید، در اون تعداد شرکت کننده ها و تعداد پذیرفته شدگان ذکر خواهد شد. رتبه کارشناسی میتونه نشون دهنده پیشینه قوی درسی شما باشه، البته طبق نظرات دوستان، خیلی تاثیرگذار نیست باشه ولی به نظر من، بودنش بهتر از نبودنش است (البته فکر کنم بهتر باشه اون رو در SOP تون اشاره مختصری داشته باشید نه در رزومه)سلام.من نظام خیلی قدیم بودم.اون زمان کنکور دو مرحله ای بود و فقط مرحله 1 رتبه داشت.زمان ما حدود 25000نفر فقط مجاز شدن ولی تعداد چندین برابر بود.حالا این در صد که شما میگین تو کل شرکت کننده هاست یا فقط مجاز ها؟و اگر بعدا بخواهیم از سنجش گواهی بگیریم توش قید میشه که چند نفر مجاز بودن یا فقط تعداد شرکت کننده ها رو مینویسه؟آیا برای کسی که می خواد برای دکترا اقدام کنه رتبه لیسانس تاثیری داره؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.