23-08-2014, 12:05 AM
(22-08-2014, 10:13 PM)'sepinaz' نوشته: سلام
من رتبه ی کنکور سراسری 2143 کشوری و 118 منطقه 3 بوده سال 88 ( سر یه اشتباه اومدم این رشته ( عمران - نقشه برداری ) بعدن که کارنامه دومم اومد دیدم کامپیوتر دانشگاه تهران قبول بودم و عین ....... ها چون سابقه ی برنامه نویسی نداشتم از کامپیوتر ترسیدم و انتقالی نگرفتم )
حالا این بگذرد
بعد بره ارشد نفر دوم ورودی بودم و بدون کنکور میتونستم وارد گرایش سنجش از دور شم ( 10 درصد اول ورودی )
ولی من چون میخواستم حتما GIS بخونم نشستم کنکور دادم و رتبم شد 12 ( البته از بین دیگه حداکثر 1600- 1800 نفر نمیدونم کل کشور چند نفر ارشد نقشه برداری شرکت میکنن)
GIS روزانه فقط 8 نفر میگرفت دانشگاه تهران و مجیور شدم همون RS رو برم
حالا یه سوال تا حالا خیلی ناراحت بودم که چرا اصن ارشد کنکور دادم ولی آیا گرفتن این گواهی ها کمکی به رزومه ی من میکنه؟؟؟؟؟؟
1- گواهی رتبه ی کنکور کارشناسی از سازمان سنجش
2- گواهی رتبه ی دوم ورودی کارشناسی از دانشگاه تهران
3- گواهی رتبه ی کنکور ارشد از سازمان سنجش ( هنوزم قاطم که چرا کنکور دادم واسه ارشد چیزی رو که داشتم دوباره بدست آوردم )
الانم در حال درس خوندن و تکمیل رزومه ام ولی مقاله ندارم هنوز ( حتی یکی conf با اینکه همه ی اطرافیانم میگن چرته بده من ترجیح میدم وقتم رو به جای منفرانس های الکی بذارم رو زبان )
یه سوال مهم دیگه فرق نمیکنه گواهی ها رو کی از سازمان سنجش بگیرم؟
20 سال هم بگذره میدن؟؟؟
سلام دوست خوبم
من متوجه نمی شوم چرا رتبه سراسری که فرمودین 2143 کشوری شدید را می خواهید ذکر کنید! در اروپا و استرالیا ازمون ورودی برای دانشگاه ها وجود ندارد بنابر این رتبه ازمون لیسانس بی معنی هست!
فقط پیشنهاد می کنم گواهی رتبه ی دوم ورودی کارشناسی از دانشگاه تهران را تهیه کنید
شاد باشید
من متوجه نمی شوم چرا رتبه سراسری که فرمودین 2143 کشوری شدید را می خواهید ذکر کنید! در اروپا و استرالیا ازمون ورودی برای دانشگاه ها وجود ندارد بنابر این رتبه ازمون لیسانس بی معنی هست!
فقط پیشنهاد می کنم گواهی رتبه ی دوم ورودی کارشناسی از دانشگاه تهران را تهیه کنید
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]