سلام من می خوام به ایمیلی که تو وبسایت یکی از دانشگاههاست یه ایمیل بزنم و بگم الان مدرک زبان ندارم آیا می تونم اپلای کنم و بعدا مدرک زبانمو بفرستم؟چی باید بنویسم؟
راهنمایی در رابطه با ارسال ایمیل به دانشگاه ها (نه اساتید)
|
(28-11-2011, 10:08 PM)khorshid20 نوشته: سلام من می خوام به ایمیلی که تو وبسایت یکی از دانشگاههاست یه ایمیل بزنم و بگم الان مدرک زبان ندارم آیا می تونم اپلای کنم و بعدا مدرک زبانمو بفرستم؟چی باید بنویسم؟ Dear .......
پیشنهاد من..I am intended to know whether I could report my TOEFL score after application (or deadline) or not?? regards
29-11-2011, 11:31 AM
(28-11-2011, 10:08 PM)khorshid20 نوشته: سلام من می خوام به ایمیلی که تو وبسایت یکی از دانشگاههاست یه ایمیل بزنم و بگم الان مدرک زبان ندارم آیا می تونم اپلای کنم و بعدا مدرک زبانمو بفرستم؟چی باید بنویسم؟میتونید بنویسید: I would like to apply to X University, but unfortunately my TOEFL score won't be available before the application deadline. I can submit my application package and supporting documents before the deadline and wonder if it is acceptable to send my TOEFL score later.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
29-11-2011, 02:51 PM
بابك جان بهتر نيست كلمه unfortunately رو حذف كنند در اين پارگراف؟ چون من با خوندن اين متن احساس كردم بار منفيش زياده , وبا اجازتون يك كوچولو متنو دستكاري كردم
I would like to apply to X University and I shall submit my application package and supporting documents before the deadline. If it is acceptable to send my TOEFL score later, because my TOEFL score would be available few after the application deadline مرسي (29-11-2011, 11:31 AM)Babak نوشته: میتونید بنویسید:
29-11-2011, 03:21 PM
کریم جان جملات شما چند تا ایراد گرامری داره. بنابراین توصیه می کنم که از همون جمله بابک استفاده بشه. البته می شه unfortunately رو حذف کرد. ولی در کل به نظر من بودن یا نبودنش تاثیر خاصی نداره. چون یه سوال ساده است و جوابش هم از طرف دانشگاه آره یا نه هست. پس مثل مکاتبه با استادا نیست که بخواد روی نظر طرف خیلی تاثیر خوب یا مثبت بذاره.
30-11-2011, 09:54 AM
(29-11-2011, 03:21 PM)Pejman نوشته: کریم جان جملات شما چند تا ایراد گرامری داره. بنابراین توصیه می کنم که از همون جمله بابک استفاده بشه. البته می شه unfortunately رو حذف کرد. ولی در کل به نظر من بودن یا نبودنش تاثیر خاصی نداره. چون یه سوال ساده است و جوابش هم از طرف دانشگاه آره یا نه هست. پس مثل مکاتبه با استادا نیست که بخواد روی نظر طرف خیلی تاثیر خوب یا مثبت بذاره. درود چون به هر حال قرار است درخواست انجام عملی خارج از مقررات جاری صورت گیرد بنابراین بایستی جانب احتیاط را در متن ارسالی رعایت کرد. حتی بنظرم بهتر است ایشون تاریخ دقیق آزمون تافلشون را ابلاغ کنند چون برخی از افراد ممکنه بگویند نمره تافلمون بعذا ابلاغ می کنیم و بعد از اینکه دانشگاه قبول کرد خیلی دیر اقدام به شرکت در آزمون اقدام کنند.فراموش نکنیم که داوطلب زیاد است و تعداد افرادی که مدارکشون کامل هست پ.ن: در صورت امکان اشتباهات گرامری موجود را بیان بفرمایید با تشکر
درود بر شما.
حرف شما در کلیت درسته کریم جان. من بحثم روی این بود که وقتی جمله بابک درست و مناسب هست بهتره تغییر خاصی روش داده نشه. حالا بحث تاریخ دقیق رو اعلام کردن و unfortunately جدا هستند. چون خودتون خواستید ایرادات رو عرض می کنم: I would like to apply to X University and I shall submit my application package and supporting documents before the deadline. If it is acceptable to send my TOEFL score later, because my TOEFL score would be available few after the application deadline جمله if دار که قرمز کردم main clause نداره بعدش. چیزی که در ادامه اومده و با because شروع شده نمی تونه main clause جمله قبلش باشه (فارسی هم بخواهید ترجمه کنید می بینید نمی شه). در جمله ای که بابک نوشته به دلیل اون wonder قبلش نیازی به main clause نیست. few after هم معنایی نداره. احتمالاً منظورتون a few days after بوده.
01-12-2011, 02:13 AM
(29-11-2011, 11:31 AM)Babak نوشته: میتونید بنویسید: (29-11-2011, 02:51 PM)Karim نوشته: بابك جان بهتر نيست كلمه unfortunately رو حذف كنند در اين پارگراف؟ چون من با خوندن اين متن احساس كردم بار منفيش زياده , وبا اجازتون يك كوچولو متنو دستكاري كردمکریم عزیز، موافقم که در متن ایمیل های ارسالی، بذل دقت و طرز نوشتار مهم هست. بهرحال، جمله بابک مناسب هست. خیلی حساسیت به خرج ندید. موفق باشید (بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
13-01-2012, 02:46 AM
درود
در صورتی که از ما list of courses taken خواسته میشه تنها کافیست لیست دروسی که آدم فکر می کنه برای اون دپارتمان و یا اساتید مهم تره در یه فایلی که خودش درست کرده(یه چیزی مثه Course Description)رو بفرسته یا اینکه می تونه Transcripts رو بفرسته؟در عبارت بالا اشاره به دروسی خاص نشده و بیشتر به نظر من فرستادن ریز نمرات کفایت می کنه ولی ممکنه دروسی رو گذرانده باشی که از اهمیت خاصی برخوردار باشن و هنوز در ریز نمرات درج نشده حالا یا امتحانشو داده باشی و منتظر نمرات باشی یا امتحان رو نداده باشی و کلاس ها رو شرکت کردی.... با سپاس
13-01-2012, 09:24 AM
به نظرم در مواردی که شما درسهایی رو گذروندهاید که هنوز در کارنامه شما نیست و دانشگاه هم از شما نخواسته که کارنامه بفرستید و فقط لیست درسها رو خواستهاند، خودتون میتونید لیست رو ایجاد کنید و درسهایی که گذروندهاید رو درش قرار بدید و درسهایی که هنوز در کارنامه شما نیست رو هم بهش اضافه کنید، اما اگر به طور خاص گفتهاند که کارنامه رو براشون بفرستید باید کارنامه رو ارسال کنید، ولی در ایمیل میتونید بگید که درسهای دیگهای هم گذروندید که هنوز در کارنامه نیست و این درسها رو در ایمیل لیست کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|