27-12-2012, 01:16 AM
یک دانشگاه general GPA و major GPA رو میخواد! پرسیدم منطورتون از major چیه؟ گفت major دیگه!!!!! منطورش رشته ی major و minore؟ یا اینکه مثلاً نمره دروس عمومی رو قلم بگیرم و معدل اختصاصی ها رو بگم!!!
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
|
27-12-2012, 01:16 AM
یک دانشگاه general GPA و major GPA رو میخواد! پرسیدم منطورتون از major چیه؟ گفت major دیگه!!!!! منطورش رشته ی major و minore؟ یا اینکه مثلاً نمره دروس عمومی رو قلم بگیرم و معدل اختصاصی ها رو بگم!!!
27-12-2012, 01:34 AM
(27-12-2012, 01:16 AM)QUPHAS نوشته: یک دانشگاه general GPA و major GPA رو میخواد! پرسیدم منطورتون از major چیه؟ گفت major دیگه!!!!! منطورش رشته ی major و minore؟ یا اینکه مثلاً نمره دروس عمومی رو قلم بگیرم و معدل اختصاصی ها رو بگم!!!معدل دروس اختصاصی رشته تون. باید کاربردش تو مقطع کارشناسی باشه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
03-01-2013, 01:58 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-01-2013, 02:26 PM توسط maryam4312.)
Academic Honors
رو در فرم چی بزنم؟زیادم جا نداره یک جمله! این منظورش چیه؟ Have you received a grade for a course (or courses) taken at the graduate level: به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
که گـر مـراد نیابم به قـدر وسع بکـوشم (03-01-2013, 01:58 PM)maryam4312 نوشته: Academic Honorsافتخارات تحصیلی تون رو تیتر وار و یا خیلی خلاصه باید بنویسید. شامل مقام آوردن در کلاس، دانشجوی نمونه شدن، جایزه خاصی گرفتن و غیره می شه. منظور از اون جمله اینه که در دوره ارشد درسهای شما نمره ای بوده یا نه. بعضی کشورها می دونم درسهاشون نمره ای نیست و به صورت Pass/Fail و یا خوب/متوسط/بد و غیره است.
سلام
در پر کردن فرم های پذیرش با این قسمت مواجه شدم: U.S. visa regulations require that certification of admission be based upon both academic acceptance and satisfactory evidence of adequate funds to meet all of the expenses that will be incurred in the student’s proposed program of study. This university requires evidence of a minimum of $33,373.00 to meet expenses for each calendar year. If a married student has intentions of bringing their spouse or dependent(s) with them, they must include $3,850.00 for a spouse or other (first) dependent, plus $3,850.00 for each additional dependent. Fees are subject to change without notice. Please indicate your expected funding status:* Fully funded:yes/No Partially funded:Yes/No No funding:Yes/No حالا منظورش اینه که انتظارم از دانشگاه اینه که فول فاند/پارشال فاند بشم و یا اصلا به فاند احتیاج ندارم یا اینکه این فاند به همون فاندینگ بالا برمی گرده که یعنی می گه من خودم یا به طور کامل یا پارشال می تونم هزینه هامو تقبل کنم؟ به عبارت بهتر، فاندینگ برای تقبل هزینه ها به دانشگاه برمی گرده یا به خودمون؟ الان من باید چی جواب بدم این سوال رو؟ (من خودم فکر می کنم همون فاندینگ معروفه(!!) و باید برای فول فاند yes بزنم. اما خوب با توجه به توضیحات بالاش، یکم شک کردم) و سوال دوم اینکه منظور این جمله: This university requires evidence of a minimum of $33,373.00 to meet expenses for each calendar year. اینه که وقتی قراره bank statement بفرستیم باید توانایی مالی تامین سالی 33373 دلار را داشته باشیم؟(برای 4 سال تحصیل) یعنی این رقم ضرب در 4 یا اینکه کلا اشتباه متوجه شدم؟ مرسی " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
04-01-2013, 02:26 AM
با توجه به اینکه این سه وضعیت در ادامه ی این متن آورده شده من فکر کنم سومین گزینه رو باید بزنید وقتی که خودتون ساپورت مالی ندارید و چشم به صندوق ذخیره ی دانشگاه و اساتید هستید
البته برای اطمنیان اگر جای دیگری از اپلیکیشن در مورد انتظار کمک مالی از دانشگاه وجود نداشته باشه از graduate office سوال بشه بد نیست در مورد دوم هم اگر در نهایت به هزینه ی شخصی بخواهید بروید این مقدار را * 4 باید داشته و نشان بدهید اگر اشتباه نکنم...البته نشان دادن گزینه ی مالی هم در این مرحله ی اپلای زیاد ضروری نیست و بعد از پذیرش گرفتن و اعلام نتایج و رفتن به سفارت باید به فکرش بود (04-01-2013, 01:57 AM)Nasim67 نوشته: سلام
04-01-2013, 11:16 AM
(04-01-2013, 01:57 AM)Nasim67 نوشته: سلاممنظور اینه که شما باید برای گرفتن ویزا مبلغ 33373 دلار داشته باشید. این مبلغ میتونه از طریق فاند دانشگاه، هزینه شخصی یا ترکیبی از این دو تامین بشه. در نتیجه اگر مبلغ فاندی که از دانشگاه میگیرید کمتر از این حد باشه، باید باقی مبلغ رو خودتون در bank statement داشته باشید. در مورد سوال اول، اگر انتظار اینه که از دانشگاه فاند کامل بگیرید، باید گزینه اول رو انتخاب کنید، اما اشکال انتخاب این گزینه اینه که اگر دانشگاه نتونه بهتون فاند کامل بده، ممکنه اصلا بهتون پذیرش هم نده. در نتیجه باید خودتون یک بررسی بکنید ببینید که اگر بدون فاند پذیرش بگیرید میتونید از پس هزینههاتون بربیایید، گزینه دوم یا سوم رو انتخاب کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
04-01-2013, 02:17 PM
در ادامه همون سوال بالام، همونطور که بابک جان گفتن علامت زدم. وقتی خواستم فرم رو سابمیت کنم به اینجا رسیدم که عکسشو براتون گذاشتم. گویا گواهی تمکن مالی رو در همین مرحله می خواد! و حتی immunization form رو!! منطقیه به نظرتون؟ چه کار باید کرد؟؟
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
04-01-2013, 08:34 PM
سلام
توی .applytexas.org که ظاهراً سیستم مشترک برای دانشگاه های تگزاسه توی قسمتی که باید اطلاعات کالج های قبلی رو وارد کنیم، پرسیده: Hours earned: (عدد اعشاری) این چه رابطه ای با واحد هامون داره؟ مثلا من من 108 واحد پاس کردم اما این hours چیه؟!!!
05-01-2013, 01:21 AM
(04-01-2013, 02:17 PM)Nasim67 نوشته: در ادامه همون سوال بالام، همونطور که بابک جان گفتن علامت زدم. وقتی خواستم فرم رو سابمیت کنم به اینجا رسیدم که عکسشو براتون گذاشتم. گویا گواهی تمکن مالی رو در همین مرحله می خواد! و حتی immunization form رو!! منطقیه به نظرتون؟ چه کار باید کرد؟؟نسیم جان من فکر نمی کنم فرم واکسیناسیون در این مرحله اجباری باشه. خیلی دانشگاه ها رو دیدم از اینا تو سایت شون می نویسن، ولی در عمل بهشون که ایمیل می زنید می گن نیازی به تمامی این مدارک در عمل نیست. در مورد حساب بانکی و فرم واکسیناسیون به نظرم بهترین کار اینه که بهشون ایمیل بزنید و بپرسید آیا اینها رو حتماً در این مرحله می خوان یا نه. حتی ممکنه با کمی چونه زدن بهتون بگن که نیازی به اینها نیست در این مرحله. تنها دانشگاهی که من خودم دیدم در مرحله اپلای حتماً حتماً حساب بانکی می خواد دانشگاه Kansas State بود. بقیه با اینکه مشابه این رو نوشته بودند، ولی گفتند که نیازی به حساب بانکی برای اپلای کردن نیست و در صورت پذیرش باید اون رو فرستاد. پس ایمیل بزنید و بپرسید از خودشون. |
|