عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
آفلاین Aleni32
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-11-2011, 04:04 PM
با سلام و درود
در فرم آپلای اومده
Funding
How do you plan to fund your studies? List all the scholarships, fellowships and awards for which you have applied.*

من نامه به استاد زدم جواب داده گفته
Thank you for writing. You are welcome to join our group as long as your application is accepted by McGill.
به نظرت این قسمت فرم رو باید چی بنویسم؟ باید نامه دیگه ای هم به استاد بنویسم؟ کلا چطور می تونم scholarship or fellowship بگیزم؟
نقل قول  

آفلاین vahidcafe
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-11-2011, 02:25 PM
سلام دوستان،
به نظر شما بهتره کدام یک از گزینه های زیر را انتخاب کنم؟

The Family Educational and Privacy Act of 1974 gives the student the right to inspect letters of recommendation written in support of applications for admission or fellowship. The law also permits students to waive that right if they choose, although such a waiver cannot be a condition of admission or award.

Please select one of the two statements below:
1-
I hereby waive any right to inspect the recommendation submitted by the person to whom this form is being given.

2-
If admitted to graduate study at the University of ***, I reserve the right after enrollment to inspect the recommendation submitted by the person to whom this form is being given.

نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

26-11-2011, 12:53 AM
سلام
بستگی به نظر خودتون داره
آیا این حق رو برای خودتون محفوظ میدونید که بعد از پذیرفته شدن از متن توصیه نامه خبردار بشید یا نه؟ گزینه 2
اگر از این حق صرفنظر میکنید خب مسلما گزینه 1.
چون من خودم از متن توصیه نامه هام با خبرم گزینه 1 رو میزنم.
ولی کلا فکر نکنم چیز چندان مهمی باشه
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-11-2011, 07:40 AM
(24-11-2011, 04:04 PM)Aleni32 نوشته:
با سلام و درود
در فرم آپلای اومده
Funding
How do you plan to fund your studies? List all the scholarships, fellowships and awards for which you have applied.*

من نامه به استاد زدم جواب داده گفته
Thank you for writing. You are welcome to join our group as long as your application is accepted by McGill.
به نظرت این قسمت فرم رو باید چی بنویسم؟ باید نامه دیگه ای هم به استاد بنویسم؟ کلا چطور می تونم scholarship or fellowship بگیزم؟
با توجه به جوابی که از استاد گرفتید، می‌تونید در این قسمت بنویسید:
After my correspondence with Professor X, I am hoping to get Research Assistantship from Y research group if I am admitted.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-12-2011, 10:30 AM
به این جمله در فرم ها بهتره پاسخ مثبت داده شود یا منفی:
If you are not offered a financial award, do you plan to enroll if offered admission
جوابی که می دهیم اگر "نه" باشه می تونه اثر منفی در پروسه بگذاره؟
سپاس
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

04-12-2011, 08:52 PM
(04-12-2011, 10:30 AM)ice نوشته: به این جمله در فرم ها بهتره پاسخ مثبت داده شود یا منفی:
If you are not offered a financial award, do you plan to enroll if offered admission
سپاس
من خودم شخصا میزنم میرم (ولی اگه بدون فاند بدن عمرا برم!) چون فک کنم ضرری نداره
من تفکر خودم رو زمانی میگم که سوال :منابع درآمدتون چیه: من میزنم other و تایپ می کنم RA TA GTA Loan ,....
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-12-2011, 02:09 AM
(04-12-2011, 10:30 AM)ice نوشته: به این جمله در فرم ها بهتره پاسخ مثبت داده شود یا منفی:
سپاس
من موقعی که خودم دنبال پذیرش بودم، همیشه به این سوال جواب منفی می‌دادم ولی در اکثر مواقع وقتی جواب منفی بدید و دانشگاه نتونه به شما فاند بده، پذیرش هم نخواهید گرفت و جواب رد خواهید گرفت. برای من به شخصه خیلی فرق زیادی نمی‌کرد که جواب رد بگیرم یا پذیرش بدون فاند، ولی اگر برای شما فرق می‌کنه و فکر می‌کنید که اگر بتونید پذیرش بدون فاند بگیرید می‌تونید هزینه‌های حداقل یک سال رو خودتون پرداخت کنید و در این مدت دنبال فاند باشید، می‌تونید به این سوال جواب مثبت بدید.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

05-12-2011, 05:45 PM
درود

بعد از مکاتباتم با یه استادی بهم گفتم اپلای کنم برای یکی از دو برنامه ی X و Y ( در دو پروگرام و یا همون دپارتمان جزو اعضاء هست) و گفت که :
Mention in your application that you are interested in working in my lab.

در پست های قبلی که بابک جوابشون رو در پست شماره ی 24 دادن، اشاره به نوشتن اون استاد در اون قسمت کردن...حالا در فرم این دانشگاه چنین بخشی هست و فقط جواب آری و خیر داره و قسمتی نیست که بشه اون متن رو هم نوشت....
به علاوه در فرم انلاین بخشی مثه اینکه با کدوم استاد دوست دارید کار کنید نداره(حالا بعضی دوستان معتقدن که در انتهای SOP میشه آورد).....

من هم ای میل زدم به GRADUATE OFFICE در مورد این قسمت و گزینه های اسکولارشیپ برای دانشجویان اینترنشنال پرسیدم که جواب دادند که:

You would just need to write his name in first where it asks for Recommendation letters.
===================
The only thing you are eligible to be considered for is a Research or Teaching Assistantship. Those are offered through the programs themselves. You will have to contact the program directly to find out more information.
===================
در واقع جواب شون مکمل هم دیگه هست....RA/TA در واقع همون پوزیشنی هست که استاد در ای میلش اشاره کرده بهش...

ولی من تابحال نشنیده بودم اینجوری...میشه اسم استادی که تا بحال باهاش کار نکردی و فقط مکاتبه داشتی در قسمت ریکامندیشن بیاری؟این معموله؟

حالا من در اون قسمت-یعنی ریکامندشین- واقعا می تونم اسم استاد مورد نظر رو بیارم؟(نیازی به چک کردن با استاد داره؟)و در SOP هم اشاره کنم؟

با سپاس
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

07-12-2011, 12:46 PM
در مورد قسمت اول که پرسیده برای هیچ فاندی اقدام کردید یا خیر، به نظرم جواب خیر بدید، چون عملا شما برای فاند خاصی اقدام نکردید.

در مورد آوردن اسم استاد در قسمت recommendation letters، راستش تابحال من چنین چیزی رو نشنیده بودم. مطمئنید که منظور شما رو درست متوجه شده‌اند؟ در SoP می‌تونید به اسم استاد اشاره کنید، ولی بهتره که به اسم بیشتر از یک استاد اشاره کنید و فقط اسم یک نفر رو نیارید، ولی مراقب باشید که اسم استادهایی رو بنویسید که زمینه کاریشون مرتبط هست.

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

28-12-2011, 08:11 PM
من یه فیلدی مشکل دارم.... QPA یا MAX QPA
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 32 بعدی »