20-07-2014, 03:01 PM
(20-07-2014, 02:03 PM)'NEWS' نوشته: با سلام و ممنون از راهنمایی های خوبتون
با توجه به عنوان این تاپیک از دوستان می خوام که راجع به اینکه چطور ایده ی مربوط به آن موضوع به ذهنشون میاد؟ با توجه به وقت کم و استرس امتحان ...(در اصطلاح Brainstorming ) چطور میتونیم متن خودمون رو پرورش بدیم؟با مطالعه موضوعات مختلف؟چه راهکاری رو پیشنهاد میدین چون به شخصه کم کار کردم ولی چندتا Writing ای که نوشتم متوجه شدم نمیتونم مطلب رو گسترش من در شروع راه هستم
سلام. خب شما دو تا سوال پرسیدین. در جواب سوال اول باید بگم بهتره عناوین 185 تاپیک انشا ی تافل رو مطالعه کنید و بگردید میتونین فایل هایی رو هم پیدا کنید که بجه ها برای هر سوال 3 تا دلیل پیدا کردن و در اصطلاح یه cheet sheet آماده کردند.متاسفانه من الان لینک به این پست ها رو سراغ ندارم. اول اینطور به نظر میاد که به خاطر سپردن این همه دلایل کار مشکلی هست ولی حدود 40 یا 50 تا از عناوین رو به همراه دلایلشون بخونید خیالتون تقریبا راحت میشه که برای بقیه ی موضوعات هم دلیل پیدا خواهید کرد. خیلی از دلایل با هم مشترک هستند و برای انشاهای مختلف میشه ازشون استفاده کرد. البته بهترین کار اینه که خودتون شروع کنید به نوشتن دلایل برای هر موضوع انشا چون ضرورتا ممکنه نتونید دلیلی رو که دیگران در ذهن دارند شما بسط بدید. به هر حال کار اصلی بسط دلایل هست.خوب اینجا میرسیم به سوال دوم شما. اینکه چطور میتونید دلایل رو بسط یا پروش بدید بیشتر برمیگرده به اینکه چطور بتونید تجربیات و خاطرات و تصویر سازی های ذهنی خودتون رو گسترش بدید. از کلی گویی پرهیز کنید چون اون رو نمیشه بسط داد. ولی وقتی یه خاطره یا یه تجربه ی شخصی رو مطرح میکنید میتونید خیلی خوب روش مانور بدید. در بیان یه خاطره یا یه تجربه همیشه ترتیب تعریف اون داستان رو حفظ کنید. مقدمه و شرح و نهایتا نتیجه. تک تک این موارد رو طوری تعریف کنید که زنجیر وار به هم متصل بشن. تمام جزییات خاطره رو عنوان کنید. این رو همیشه در نظر داشته باشید که خواننده ی انشای شما هیچی از داستان شما نمیدونه و اینطور نباشه که جزییات رو مطرح نکنید چون که فکر میکنید اینها که دیگه قابل حدس و برداشت کردن هستند. نه، همه چیز رو با کوچکترین جزییات تعریف کنید. و سیر زمان رو همیشه به خاطر بسپرید. از ابتدا شروع کنید و کم کم نوشته تون رو به سمت آخر و نتیجه ی داستان سوق بدید. اگر بتونید اینطور انشا بنویسید برای شما کافی خواهد بود که فقط با دو دلیل به حداکثر لغت لازم یعنی حدود 500 کلمه برای سوال دوم رایتینگ برسید.نکته ی خیلی مهم دیگه هم سرعت تایپ شماست که مخصوصا وقتی اهمیتش نمود پیدا میکنه که سر جلسه مجبور باشید به دلایل فکر کنید و از همون ابتدا دلیلی به ذهنتون نرسه.به هر حال قابل انکار نیست که بعضی از موضوعات رایتینگ ساده هستند و بعضی سخت. پیشنهاد میکنم اگر زمان دارید روی تایپ با هر دو دست بدون نگاه کردن به کیبورد کار کنید.
♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬