17-01-2015, 04:50 PM
قدم چهلم: سفر به هلسینکی برای ایجاد پرونده در سفارت:
دوستان با توجه به شهری که هستید باید به هلسینکی تشریف ببرید.
پیشنهاد من استفاده از بلیط های بسیار ارزان شرکت Onnibus هست که من رفت و برگشت کلا 6 یورو پرداخت کردم بسته به ساعت حرکت از 1 یورو رفت تا 10 یورو دارد
سعی کنید جوری برنامه ریزی کنید که حدود ساعت 9.30 سفارت باشید.
چطوری بریم سفارت؟ اول که رسیدید به شهر هلسینکی ترمینال مرکزی شهر که نزدیک ایستگاه مرکزی قطار هست را پیدا کنید از انجا سوار باس 16 شوید دقیقا کنار سفارت ایستگاه دارد. فقط توقع نداشته باشید راحت ساختمان سفارت را تشخیص بدهید یک پرچم ایران نشانه ان هست که فکر کنم بهترین راه تشخیص هست.
تبریک شما ساختمان را پیدا کردید زنگی که روی ان نوشته مشاوره را بفشارید
قابل توجه بانوان : حتما سفارت با حجاب اسلامی تشریف ببرید
دوستان با توجه به شهری که هستید باید به هلسینکی تشریف ببرید.
پیشنهاد من استفاده از بلیط های بسیار ارزان شرکت Onnibus هست که من رفت و برگشت کلا 6 یورو پرداخت کردم بسته به ساعت حرکت از 1 یورو رفت تا 10 یورو دارد
سعی کنید جوری برنامه ریزی کنید که حدود ساعت 9.30 سفارت باشید.
چطوری بریم سفارت؟ اول که رسیدید به شهر هلسینکی ترمینال مرکزی شهر که نزدیک ایستگاه مرکزی قطار هست را پیدا کنید از انجا سوار باس 16 شوید دقیقا کنار سفارت ایستگاه دارد. فقط توقع نداشته باشید راحت ساختمان سفارت را تشخیص بدهید یک پرچم ایران نشانه ان هست که فکر کنم بهترین راه تشخیص هست.
تبریک شما ساختمان را پیدا کردید زنگی که روی ان نوشته مشاوره را بفشارید
قابل توجه بانوان : حتما سفارت با حجاب اسلامی تشریف ببرید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]