07-06-2015, 07:51 AM
(06-06-2015, 10:28 AM)'matin91' نوشته: سلام
ممنون از راهنمایی های واقعا خوبتون
یک مقدار بسیار زیاد سوال دارم از خدمتتون
من فارغ التحصیل مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه اصفهان و رتبه ی 43 رشته ی ادبیات انگلیسی کنکور سراسری ارشدم. معدل لیسانسم 16 بوده. اشعار انگلیسیم هم توی یه مجموعه شعر از دوازده شاعر در انتشارات آمازون ایالات متحده چاپ شده. توی چند جشنواره های داستان نویسی ملی و چند دوره جشنواره ی بین المللی جوانه ی رادیو جوان هم مقام دارم.
با توجه به اینکه رشته ی تحصیلیم زبان بوده باز هم نیاز هست که نمره ی آزمون های آیلتس یا تافل رو داشته باشم برای دانشگاه ملی سئول (برای دکترا می خوام اقدام کنم)؟
زبان کره ای رو هم دارم یاد می گیرم این تاثیری در رزومه داره؟
در طول دوره ی فوق لیسانس قصد نوشتن مقاله رو دارم. فعلا چیزی در دست نیست.
معدل فوق لیسانسم حداقل باید چه مقدار باشه؟
یک کتاب هم ترجمه کردم در مسیر چاپ هست این تاثیری داره یا فقط انتشارات بین المللی معتبرن؟
ممنون
شما اول تاپیک رو بخون دقیق دستت میاد که چیکار کنی و چه موارد تاثیر خوبی رو رزومه شما خواهد داشت.
در خصوص رشته زبان در اروپا و سایر کشورها مشکلی نداره و مدرک زبانت waive میشه اما باید باز هم از بخش admission سوال بپرسی.
معدل ها باید خوب و یا عالی باشن برای این دانشگاه شاید بالای 17-18
خلاصه بهتره اقدام کنی و تنها به یه دانشگاه اکتفا نکنی.
در خصوص رشته زبان در اروپا و سایر کشورها مشکلی نداره و مدرک زبانت waive میشه اما باید باز هم از بخش admission سوال بپرسی.
معدل ها باید خوب و یا عالی باشن برای این دانشگاه شاید بالای 17-18
خلاصه بهتره اقدام کنی و تنها به یه دانشگاه اکتفا نکنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public