15-12-2011, 09:10 PM
(14-12-2011, 01:22 PM)Sahar.k نوشته: سلام...مرسی که جواب دادین...نه مهندسی نیست رشتم از رشتههای ساینس محسوب میشه..والا من خودم رنک دانشگاه واسم مهم نیست ولی وقتی اینجا خوندم سوالات بچهها رو به این نتیجه رسیدم که از هر دانشگاه اگه پذیرش بگیرم ممکن بعدن تو سفارت واسه ویزا ایراد بگیرن بگن چرا دانشگاهت معروف نیس..واسه همین از بابک جان سوال کردم گفتن رنک ۱۰۰ تا ۲۰۰ احتمال پذیرش گرفتنم بیشتره... با توجه به اینکه معدل لیسانسم پایین هستش( معدل فوقم خوب ولی گویا لیسانس براشون مهمتره اینجور که خوندم اینجا )...نمیدونم رنک تو آمریکا منظورشون بوده فک کنم مطمئن نیستم..من نگاه که کردم تو رنکینگ US NEWS در گروه Science رتبه بندی کلی وجود نداره و باید زیرگروه رو حتماً انتخاب کنید. به هر حال من نتونستم رنکینگ رشته شما رو پیدا کنم.
..
شما باید از رنک های پایین تر و بالاتر از اون رنکی که شانس پذیرشتون رو در اون بالا می دونید هم تو سبد اپلای خودتون در نظر داشته باشید و بعد بر اساس پذیرش هایی که دارید دانشگاه رو انتخاب کنید. البته بهتره که دانشگاه هایی اپلای کنید که هم شانس پذیرش دارید و هم اینکه خیلی ناشناخته و ضعیف نیستند. این مساله هم برای ویزا و هم در زمینه گرفتن فاند تاثیر گذار هست.