08-08-2014, 07:58 PM
(08-08-2014, 12:55 PM)'pama' نوشته:دوست بزرگوارم، اصولا کنکور یه سنجش همه جانبه ست و محدود به داشته های دوران تحصیل ما نمیشه، چرا که ممکنه بعضا برخی از دانشگاهها خیلی از سر فصلها رو پوشش ندن، حالا این مساله تو کنکوری مثل MBA نمود بیشتری پیدا میکنه، چرا که عرض کردم این رشته، رشته ای هست که همه ی دوستان میتونن توش شرکت کنن و ممکنه یکی با پایه ی ریاضی قوی بیاد و شخص دیگری با پایه ی ریاضی ضعیف تر، این مساله در مورد زبان هم صادقه، منتها چیزی که وجود داره اینه که همونطور که از اسم کنکور بر میاد، شخص باید خودش رو برای یه رقابت آماده کنه، در نتیجه باید برای موفق شدن سعی کنه خودشو به سایرین برسونه و بسنده به سر فصل های گذرونده شده در دانشگاه نکنه.
حتی تو آزمون های رشته های مرتبط هم قطعا هستند مسائلی که ممکنه شما تو دوران دانشگاه باهاشون برخورد نکرده باشین، منتها باید برای آزمون خودتونو آماده کنید.
ببینید تاثیر و ضریب دروس تو این کنکور تقریبا برای همه ی مباحث یکسانه و شما باید سعی کنید تو هر 3 مبحث خودتون رو بالا بکشید.
(08-08-2014, 07:15 PM)'eliroz' نوشته:با عرض معذرت از سام عزیز
دوست عزیز ، منظور از بند پ ، همان داشتن پارتی است
تا اونجا که بنده میدونم معمولا کسانی وارد رشته مدیریت ام بی ای میشن که خودشون در حال حاضر کار و تجربه لازم رو دارن و به دنبال ارتقا شغلی هستن.
معمولا توصیه میشه که برای ارشد ام بی ای شما تجربه کاری داشته باشین.
در رشته ي جهانگردي 3 تا بند دارم:
بند الف مربوط به چارتر كردن بليت هواپيما و اين جور چيزاست
بند ب مربوط به امور مسافرت و تور هاي تفريحي ميشه
بند پ هم داريم مربوط به اين تورهاي زيارتي ميشه(مكه و كربلا و اون طرفا...)
سام كه گفت بند پ من ذهنم رفته بود سمته تور سياحتي مونده بودم تور سياحتي ارتباطش باmba چيه!
پس بنده كه مديريت جهانگرديم فكر نكنم اصلا رشته ي Mba بدرد بخوره!
اين جور كه دستگيرم شد به درد يك مهندسي ميخوره كه داره رو سكوهاي نفتي كار ميكنه اين جور ميتونه ارتقا بگيره يا مهندسين عمران و كامپيتوره...يك جور كمكل رشته ي مهندسيه و به درد من نميخوره (اميدوارم اشتباه كرده باشم)
نميدونم به درد من كه مهندسي نخوندم ميخوره يا نه !؟
اگر ارشد mba بگيرم كجا ميتونم شروع به كار كنم؟
بند الف مربوط به چارتر كردن بليت هواپيما و اين جور چيزاست
بند ب مربوط به امور مسافرت و تور هاي تفريحي ميشه
بند پ هم داريم مربوط به اين تورهاي زيارتي ميشه(مكه و كربلا و اون طرفا...)
سام كه گفت بند پ من ذهنم رفته بود سمته تور سياحتي مونده بودم تور سياحتي ارتباطش باmba چيه!
پس بنده كه مديريت جهانگرديم فكر نكنم اصلا رشته ي Mba بدرد بخوره!
اين جور كه دستگيرم شد به درد يك مهندسي ميخوره كه داره رو سكوهاي نفتي كار ميكنه اين جور ميتونه ارتقا بگيره يا مهندسين عمران و كامپيتوره...يك جور كمكل رشته ي مهندسيه و به درد من نميخوره (اميدوارم اشتباه كرده باشم)
نميدونم به درد من كه مهندسي نخوندم ميخوره يا نه !؟
اگر ارشد mba بگيرم كجا ميتونم شروع به كار كنم؟