29-03-2015, 10:58 AM
(29-03-2015, 06:27 AM)'سحر شريفي' نوشته: سلام و تشكر از سايت بسيار خوب شما
من ليسانس نقاشي از دانشگاه غيرانتفاعي فردوس مشهدم
براي فوق ليسانس تصميم دارم در ايتاليا ادامه بدم
١ميخوام بدونم براي من چه دانشگاه يا آكادمي پيشنهاد ميكنيد؟
٢ من تصميم براي دكترا هم دارم كه اينجا به چشمم خورد براي دكترا حتما بايد زبان ايتاليايي بدونم.درسته؟
چون ميخوام بدونم رو ايتاليايي بيشتر كار كنم يا انگليسي.ايتاليايي كلا بلد نيسم
٣ و اينكه دانشگاهي كه به من پيشنهاد ميكنين معيار قبوليشون نمرات كارنامه من هست؟بايد معدل بالايي داشته باشم؟اينكه من هنرستان خواندم و پيش دانشگاهي نخواندم اهميت نداره؟
اگر به من اجازه داده نشه تو دانشگاهي درس بخونم دليلش فقط معدلم هست؟به نمره اهميت ميدن يعني؟
واقعا عدرخواهم بخاطر سوالات زياد و پشت سر هم.چون واقعا اطلاعات ندارم و نگرانم
دررود بر شما. خوش امدید
دوره های هنری در ایتالیا بسیار متعدد هستن بنابراین از لحاظ امکانات بهتر ابتدا از شهرهای بزرگ و دانشجویی شروع کنید همچون میلان، رم، تورین و بولونیا و ونیز و..... نکته مهم دیگر تدریس بیشتر دوره ها به ایتالیایی هست هم به لحاظ حرفه و رشته خاص هنری ، پیشنهاد میشه به این زبان وقت بیشتری بدید و حداقل خودت رو برای کار و تحصیل در اینده در ایتالیا اماده کنید.
- خیر نیاز به پیش دانشگاهی نیست همون مقطع لیسانس ریزنمرات و دانشنامه کفایت میکنه. البته شما مگه معدلت چنده که نگرانی؟؟
دوره های هنری در ایتالیا بسیار متعدد هستن بنابراین از لحاظ امکانات بهتر ابتدا از شهرهای بزرگ و دانشجویی شروع کنید همچون میلان، رم، تورین و بولونیا و ونیز و..... نکته مهم دیگر تدریس بیشتر دوره ها به ایتالیایی هست هم به لحاظ حرفه و رشته خاص هنری ، پیشنهاد میشه به این زبان وقت بیشتری بدید و حداقل خودت رو برای کار و تحصیل در اینده در ایتالیا اماده کنید.
- خیر نیاز به پیش دانشگاهی نیست همون مقطع لیسانس ریزنمرات و دانشنامه کفایت میکنه. البته شما مگه معدلت چنده که نگرانی؟؟
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public