17-01-2013, 10:22 PM
ممنونم لطف کردین شرمنده یه سوال دیگه اگر وزارت علوم قبول نکنه ارز دانشجویی هم نمی دن؟
رشته ها و دانشگاه های ایتالیا
|
17-01-2013, 10:22 PM
ممنونم لطف کردین شرمنده یه سوال دیگه اگر وزارت علوم قبول نکنه ارز دانشجویی هم نمی دن؟
18-01-2013, 08:07 AM
(17-01-2013, 10:22 PM)mana salehi نوشته: ممنونم لطف کردین شرمنده یه سوال دیگه اگر وزارت علوم قبول نکنه ارز دانشجویی هم نمی دن؟خیر. در اختیار شما قرار نمیگیره. هم دانشگاهایی که مورد تایید نباشند و هم اگر مقطع لیسانس باشید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
13-03-2013, 01:07 PM
سلام
خسته نباشید خواهش می کنم راهنماییم کنید من می خوام برای دانشگاه spdو فلورانس اقدام کنم جز وزارت علوم ایران نیست می خوام بدونم در امریکا کانادا چی اعتبار داره؟و ایران ویزا میده؟
13-03-2013, 11:18 PM
(13-03-2013, 01:07 PM)'mana salehi' نوشته: سلامدروود بر شما. والا تا جایی که من میدونم شما اگر یک مقطع لیسانس رو خارج از محدوده وزارت علوم بخونید سپس فوق و دکتری در امریکا بخونید باز مدرکتون مورد تایید نیست!!! هر چند کمی منصفانه نیست. اما اگر قصد برگشتن به کشور رو پس از اتمام تحصیل دارید باید این نکات رو در نظر بگیرید. در خصوص اون دو تا دانشگاه اطلاعای ندارم و اگر بخش International Cooperation در هر سایت دانشگاه رو بگردید لیستی از دانشگاههای Partner میاد که اونجا حتماً ارتباطی دانشگاه با کشورهای امریکای شمالی دارند. متاسفانه اطلاعی از این دو دانشگاه ندارم. اگر ممکنه اسم دقیق رو به انگلیسی بزارید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
14-03-2013, 01:22 AM
ممنونم البته من برای مستر میخوام لیسانس را ایران خوندم باز هم قابل قبول نیست؟
http://www.scuoladesign.com/?lang=it اینم اسم دقیق و سایت دانشگاه spd ممنونم
24-03-2013, 02:35 PM
(14-03-2013, 01:22 AM)'mana salehi' نوشته: ممنونم البته من برای مستر میخوام لیسانس را ایران خوندم باز هم قابل قبول نیست؟بنده عرض کردم حتی یک مقطع!!! حالا شما لیسانس دارید، اما فوق از جایی نامعتبر باعث میشه فوق و دکتری بی ارزش تلقی بشه. بهتره در این زمینه که اگر به ایران بخواهید برگزدید تحقیق نمایید. ازاد اندیش باشید " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
23-05-2013, 12:30 AM
سلام دوستان
کسی در رابطه با دانشگاه پالرمو اطلاعاتی داره..؟ اینکه چه شرایطی داره واسه پذیرش دکترا و همچنین لیست رشته های دکترا در رابطه با مدیریت این دانشگاه... ممنون
23-05-2013, 10:39 AM
(23-05-2013, 12:30 AM)'ariana' نوشته: سلام دوستان دروود.
دوست عزیز، دانشگاه پارما یکی از دانشگاههای پیشرو در زمینه اقتصاد و حقوق و همچنین فیزیک و عمران در ایتالیا می باشد، برای اطلاعات در زمینه رشته ها در مقطع دکتری از این قسمت ملاحضه کنید. و همچنین برای اطلاعات بیشتر و تماس با مسئول رشته با افراد این قسمت مکاتبه کنید. همچنین این هم وب سایت دانشگاه که اگر اطلاعات بیشتر نیاز داشتنید می توانید نگاه کنید. اما من خودم حدسم بر اینه که بیشتر رشته ها به زبان ایتالیایی ارائه بشه اما شایدم هم برخی partial باشند و بخشی به انگلیسی ارائه شه، بهتره از مسئول بخش دکتری سوال بپرسید. ازاد اندیش باشید " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
10-06-2013, 09:32 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2013, 09:52 PM توسط Michel_jackson.)
سلام دوستان.
کاردانی نرم افزار + دیپلم شاخه فنی و حرفه ای (کامپبوتر با معدل 14) دارم. میخوام برای کارشناسی تو ایتالیا اقدام کنم. ( از اول شروع کنم) 1- ایا میتونم تغییر رشته بدم به "معماری"؟ 2- میتونم توی این 6 ماه باقی مونده به امتحان زبان سفارت ، خودم رو تا حد امتحان برسونم؟ (ایتالیایی). 3- بیشتر نگران الفا تست هستم و این امتحان رو تو ایران باید بدم؟ سپاس.
11-06-2013, 09:22 AM
(10-06-2013, 09:32 PM)'Michel_jackson' نوشته: سلام دوستان. دروود.
ازمون الفا تست به ازمونی گفته میشه که برای دانشجویان خارجی در مقطع لیسانس قصد دارند به زبان ایتالیایی برای برخی رشته های محدود اقدام کنند، اخذ میشه که برای رشته های مختلف شامل پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی ، بیوتکنولوژی ، علوم و فنون پرستاری ، معماری ، هنر ، و نیز دروس عمران و کلیه رشته های فنی و مهندسی و ... می باشد که دروس عمومی به نام (Ragionamento logico e cultura generale ) و نیز دروس تخصصی در رشته های مختلف شامل فیزیک ، شیمی ، ریاضی ، زیست شناسی و ... می باشد. و شما باید حد نساب برای اون رشته رو در آلفا تست کسب کنید و حتی اگر اون رشته 100 نفر جا داشته باشه و شما تنها شرکت کننده خارجی باشید ولی حد نساب رو کسب نکنید قبول نخواهید شد و جای شما رو به ایتالیایی ها میدهند .این موضوع برای رشته های پرطرفدار جدی تر هست و حتی ممکنه که از شهری که انتخاب کردید منتقل بشید به یه شهر دیگه. - ازمون سفارت در اسفند ماه هر سال برگزار میشه که زمان کافی برای اون دارید. - این ازمون تنها در دانشگاه مقصد برگزار خواهد شد که شما به محز اینکه تشریف بردید باید در ازمون شرکت نمایید. ازاد اندیش باشی " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|