13-10-2013, 01:38 PM
(13-10-2013, 12:40 AM)'Pouyan.B' نوشته: با سلام! من دانشجوي مهندسي مکانيک در ايران هستم اما به دلايلي قصد انصراف و اخذ مدرک
کارداني رو دارم. و مي خوام تحصيلاتم رو در زمينه طراحي صنعتي در مقطع ليسانس در اروپا شروع کنم. سوالم اينه که خيلي دانشگاهها در اروپا که دولتي هستند و تقريبا
شهريه آنها صفر هست ( بغير از هزينه هاي بيمه و حمل و نقل و...) ، اگه آره کدام دانشگاهها؟ و کلا فقط براي دانشگاههاي شهريه دار مي شه
فاند گرفت؟ و اينکه در رشته من شانس گرفتن فاند چقدر هست؟ خواهشا راهنماييم کنيد/
معدلهاي ديپلم و پيش دانشگاهي به ترتيب 17.5 و 18.5 هستند و در صورت امتحان دادن
براي تافل، مي تونم نمره ي بالاي 100 رو کسب کنم و از نظر پورتفوليو و نمونه کار هم مي شه
گفت در سطح خيلي خوبي هستم، يه سوال ديگه هم داشتم، اينکه به نظر شما براي اپلاي طراحي
صنعتي براي ليسانس، بهتره که توي رزومه و مدارکم سابقه تحصيل در مهندسي مکانيک ( حتي تا
حد کارداني) رو ذکر کنم؟ يا بهتره که آخرين مدرکمو پيش دانشگاهي بيان کنم؟ کلا کدومش شانس
پذيرش رو بالا مي بره؟ و در صورتي که نگم مهندسي رو، دانشگاه تحقيقي راجع به اين مساله
اصلا انجام مي ده يا نه؟؟
شما داری برای ایتالیا اقدام میکنی که دانشگاههاش در لیسانس و فوق بیشتر شهریه دارن. پس ایتالیا جزو اون کشورهای رایگان نیست!
ایتالیا بیشتر رشته و دانشگاهاش برای لیسانس باید به زبان ایتالیایی بخونی.
ممکنه برخی دانشگاهها باشن که طراحی رو به انگلیسی در لیسانس داشته باشن اما من ندیدم شاید پلی میلان داشته باشه. به دلیل نبود یه سایت جستجو برای رشته های خاص شما باید اولویت رو سایت دانشگاه بزارید.
به نظرم مهمترین بخش برای تحصیل در ایتالیا در مقطع لیسانس نمره زبان ایتالیایی و معدل دیپلم شماست. خیلی نیازی به داشتن رزومه و احیاناً اوردن این جور موارد که اشاره کردی نیست. بهتره ضمناً فیلد خودت رو به طراحی نزدیک کنی تا بخوای مکانیکی صحبت کنی.
ایتالیا بیشتر رشته و دانشگاهاش برای لیسانس باید به زبان ایتالیایی بخونی.
ممکنه برخی دانشگاهها باشن که طراحی رو به انگلیسی در لیسانس داشته باشن اما من ندیدم شاید پلی میلان داشته باشه. به دلیل نبود یه سایت جستجو برای رشته های خاص شما باید اولویت رو سایت دانشگاه بزارید.
به نظرم مهمترین بخش برای تحصیل در ایتالیا در مقطع لیسانس نمره زبان ایتالیایی و معدل دیپلم شماست. خیلی نیازی به داشتن رزومه و احیاناً اوردن این جور موارد که اشاره کردی نیست. بهتره ضمناً فیلد خودت رو به طراحی نزدیک کنی تا بخوای مکانیکی صحبت کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public