25-04-2014, 08:18 PM
برای کارشناسی ارشد رشته حسابداری کدوم دانشگاه درکدام شهر ایتالیا رو به عنوان دانشگاه خوب پیشنهاد میکنید که تحصیل به زبان انگلیسی هم باشد.ممنون.
رشته ها و دانشگاه های ایتالیا
|
25-04-2014, 08:18 PM
برای کارشناسی ارشد رشته حسابداری کدوم دانشگاه درکدام شهر ایتالیا رو به عنوان دانشگاه خوب پیشنهاد میکنید که تحصیل به زبان انگلیسی هم باشد.ممنون.
25-04-2014, 10:28 PM
(25-04-2014, 08:18 PM)'saradavoodi' نوشته: برای کارشناسی ارشد رشته حسابداری کدوم دانشگاه درکدام شهر ایتالیا رو به عنوان دانشگاه خوب پیشنهاد میکنید که تحصیل به زبان انگلیسی هم باشد.ممنون. سلام.به این سایت خوش اومدین.
در رنکینگهای مختلف میتونید رشته خودتون رو جستجو کنید. تا جاییکه من رشته حسابداری و مالی رو در رنکینگ معتبر QS دیدم: Universita Luigi Bocconi-Milan در رنک 31 جهان بالاترین رنک رو در ایتالیا داره ولی رنک کلیش اصلا جالب نیست و بالای 500 هست. University of Padua با رنک کلی 267 که در حسابداری در رنک خوب 150-101 هست. University of Bologna با رنک کلی 188 (بالاترین رنک کلی جهان در ایتالیا رو داره) که در حسابداری در رنک 150-101 قرار داره. University of Florence با رنک کلی 379 ولی در حسابداری در رنک خوب 200-151 هست. میدونم اولی که به انگلیسی داره و احتمال قریب به یقین بلونیا و پادوآ هم دارن ولی فلورانس رو خودتون چک کنید. موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
25-04-2014, 11:11 PM
(25-04-2014, 08:18 PM)'saradavoodi' نوشته: برای کارشناسی ارشد رشته حسابداری کدوم دانشگاه درکدام شهر ایتالیا رو به عنوان دانشگاه خوب پیشنهاد میکنید که تحصیل به زبان انگلیسی هم باشد.ممنون. در دانشگاه های ایتالیا به زبان انگلیسی تدریس میکنند؟
26-04-2014, 04:44 PM
(25-04-2014, 11:11 PM)'ashkan065' نوشته: اگه فقط یه چند تا از پست های قبلی تو همین تاپیک رو میخوندید متوجه میشدید که بله تدریس میکنند...
لطفا پست های قبلی رو قبل از پرسیدنِ سوال بخونید و قوانین فروم رو رعایت کنید. با تشکر راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
20-05-2014, 02:47 AM
سلام
ببخشید من فارغ التحصیل دندانپزشکی هستم... میخوام برای ادامه تحصیل به ایتالیا بروم... لطفا در صورت امکان در مورد دانشگاههایی از ایتالیا که میشه تخصص دندانپزشکی رو ادامه داد و هم چنین هزینه تحصیل و شرایطی که لازم داره اطلاعاتی به من بدهید... ممنونم.
20-05-2014, 08:49 AM
(20-05-2014, 02:47 AM)'arman dent' نوشته: سلام شما باید امتحان زبان ایتالیایی (الفا تست) رو تو خود سفارت بدین و بعد میتونید واسه دانشگاهاش اقدام کنیدو بله فکر کنم رایگانه یا هزینه خیلی کم مثل 500 یورو هر سمستر داره. البته بیشر دوره به ایتالیایی هست اما جدیداً برخی رشته های پزشکی هم در میلان به انگلیسی ارائه شده است.
لینک نمونه سوالات پزشکی و دندانپزشکی در ایتالیا " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
20-05-2014, 10:02 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 20-05-2014, 10:04 AM توسط ahmadpashaei.)
(20-05-2014, 02:47 AM)'arman dent' نوشته: سلام دانشگاه رم تور ورگاتا [size=13px]هم دوره پزشکی رو به انگلیسی اخیرا برگزار می کنه که بد نیست ببینید در مورد تخصص دندانپزشکی هم چیزی دارن یا نه. ایمیل بزنید ببینید خودشون دارن؟[/size]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
27-05-2014, 02:58 PM
با سلام و خسته نباشید برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته سینما در دانشگاهای ایتالیا می خوام اقدام کنم و رشته کارشناسی ام مریوط به سینما نیست ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنید. رزومه هنری هم دارم.
27-05-2014, 07:01 PM
(27-05-2014, 02:58 PM)'hamlet' نوشته: با سلام و خسته نباشید برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته سینما در دانشگاهای ایتالیا می خوام اقدام کنم و رشته کارشناسی ام مریوط به سینما نیست ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنید. رزومه هنری هم دارم. مشکلی از لحاظ تطبیق دقیق نیست همین که رشته لیانس هنری بوده کفایت میکنه. در کل ایتالیا در دانشگاهها و اکادمی های خوبی برای رشته مدیا و مد و هنر و سینما داره اما بیشتر دوره ها به زبان ایتالیایی برگزار میشه این نکته رو باید در نظر بگیرید و تا سطح 3 زبان ایتالیایی رو تا نگذرونی نمیتونی از سفارت ویزا بگیرید. این موارد رو عرض کردم که این مهم ترین بود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
03-06-2014, 01:00 AM
سلام دوستان.
چجوری میتونم دانشگاه هایی رو که رشته های کارشناسیش به انگلیش هست پیدا کنم ؟ مثل اینکه از امسال سفارت برای کارشناسی به زبان انگلیسی هم ویزا میده (قبلا" فقط به ایتالیایی میداد). |
|