09-08-2014, 01:57 AM
خیر به نظر من کار درستی نیست و اگر متوجه بشن --که فهمیدنش هم کار سختی نیست-- سابقه تون در سفارت خراب میشه و شانس گرفتن ویزا رو برای آینده هم کاهش میده. Excavation Engineering متفاوت هست و اگرچه از نظر تحت الفظی معنی مهندسی حفاری میده ولی منظورش حفاری معدنی یا عمرانی (همون خاکبرداری) هست در حالی که حفاری نفتی با مته و متفاوت هست (دست کم به اون شکلیش که در ایران مرسوم هست). حالا باز اگر Drilling Engineering بود میشد گفت گرایش تون هست و به عنوان جزئی مدرک اشاره شده، مثل مهندس های عمران که گاهی به گرایش شون اشاره می کنند (مهندس سازه، مهندس ژئوتکنیک، مهندس هیدرولیک و غیره یا هم مهندس های برق که ممکنه خودشون رو مثلا مهندس الکترونیک و غیره معرفی کنند). ولی در هر حال اگر در موردش پرسیدن باید بگین که زیر مجموعه مهندسی نفت هست و عنوان کامل مدرکتون مهندسی نفت - حفاری هست.
در هر حال چه کامل اشاره کنید و چه غیر کامل احتمال ردی وجود داره که در اولی عادی و در دومی غیر عادی و با سابقه منفی هست و خود من شخصا ترجیح میدم اگر قرار هست رد بشم حالت اول باشه.
در هر حال چه کامل اشاره کنید و چه غیر کامل احتمال ردی وجود داره که در اولی عادی و در دومی غیر عادی و با سابقه منفی هست و خود من شخصا ترجیح میدم اگر قرار هست رد بشم حالت اول باشه.
(08-08-2014, 08:28 PM)'linkdoon' نوشته: ممنون از پاسختون
میخوام تو رزومهای که میدم به سفارت به جای عنوان رشته ارشدم Petroleum engineering - Drilling بنویسم Excavation Engineering... نفتشم بر میدارم! حالا اگرم بعدا بفهمن خیلی چیزی عوش نشده...
به نظرتون خوبه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -