26-07-2017, 01:28 PM
برای رفتن به سفارت امارات در تهران، باید ایستگاه متروی صنعت پیاده بشین. دقت داشته باشید، اگر از میدان آزادی میرین، توحید پیاده نشین. برین نواب صفوی. ایستگاههای خط 7 روی بعضی از نقشه ها کشیده نشدن و اسمهای بعضی شون با آنچه تو خود مترو هست متفاوته. مثلن از پایانه جنوب میرین مولوی، اسمش مولویه، ولی وقتی از میدان صنعت بر می گردین، اسمش محمدیه است! با مهدیه که دو ایستگاه قبل هست اشتباه نکنین.
یعنی وقتی از سفارت برگشتین می خواین برین کهریزک، ایستگاه محمدیه پیاده میشین، از پله که رفتین بالا یهو اسم ایستگاه میشه مولوی. جل الخالق.
نگران نباشید، ایستگاه میدان صنعت وجود خارجی داره. گرچه بعضی ها نمی دونن و می گن هر روز داریم میریم ولی ندیدیم، و تو اپ موبایل هم نیست و گوگل مپس هم خبر نداره. برای بار دوم عرض می کنم که از ایستگاه توحید نمی شه وارد خط 7 شد. ایستگاه قزوین هم اسمش یه چیز دیگه بود. کلن خط 7 استرس را می بره بالا ولی وجود داره و صندلیهاش بنفش تمیز.
به دوبی ایمیل زدم گفتم:
جواب داد:
وقتی فرم آنلاین ویزا را پر می کنیم، یک ماه فرصت داریم بریم دوبی. تاریخش از موقعی می خوره که سابمیت میشه، نه از موقعی که تاریخ می زنیم. تا وقتی هم اولی دچار انقضا نشده، فرم جدید سابمیت نکنید:
یعنی وقتی از سفارت برگشتین می خواین برین کهریزک، ایستگاه محمدیه پیاده میشین، از پله که رفتین بالا یهو اسم ایستگاه میشه مولوی. جل الخالق.
نگران نباشید، ایستگاه میدان صنعت وجود خارجی داره. گرچه بعضی ها نمی دونن و می گن هر روز داریم میریم ولی ندیدیم، و تو اپ موبایل هم نیست و گوگل مپس هم خبر نداره. برای بار دوم عرض می کنم که از ایستگاه توحید نمی شه وارد خط 7 شد. ایستگاه قزوین هم اسمش یه چیز دیگه بود. کلن خط 7 استرس را می بره بالا ولی وجود داره و صندلیهاش بنفش تمیز.
به دوبی ایمیل زدم گفتم:
The Date of Application as on second page of the form is 2017/07/10. The Save date on online application is 2017/07/16.
So will it expire on 10th of August or 16th?
جواب داد:
no problem, you can still use the same.
و گفتم:For visa application do you require to show a booked plane ticket to Taiwan?
گفتا:ticket is not required.
وقتی فرم آنلاین ویزا را پر می کنیم، یک ماه فرصت داریم بریم دوبی. تاریخش از موقعی می خوره که سابمیت میشه، نه از موقعی که تاریخ می زنیم. تا وقتی هم اولی دچار انقضا نشده، فرم جدید سابمیت نکنید:
I filled the visa application form on https://visawebapp.boca.gov.tw/BOCA_MRVWeb/ some time ago, I'm afraid one month passes since submission, can I submit another one? My current form (with barcode) hasn't expired yet, but it may expire before I see you in Dubai.
گفتا:
Please note that you can apply a new form after old is expired