10-07-2018, 09:32 AM
(10-07-2018, 09:09 AM)GeekU نوشته: دوست عزیز مبنای حرف من تجربهٔ دوستی بود که با همین ویزای ویزیتور رفته بود (که فقط ۷ روز برای تبدیل به ARC وقت هست که حداقل در اون مورد نشده) و بعد کارش همونطوری که گفتم گره خورد.سلام
راجع بحث حقوق ممکنه اینطور نباشه که مسدود شده باشه اما ممکنه مطابق قوانینی که بوده جریمه شده باشه
بهرحال جزئیات دقیق این مدارکی که الان هست توی لینکی که گذاشتم هست. این لینک رو خود دانشگاه فرستاده که براساس این برای ویزا اقدام کنم. فایلی هم که توی TWCOی دبی هست عملا همینه (این جزئیاتش بهتره)
https://www.boca.gov.tw/cp-166-283-c4da3-2.html
بر طبق همین در حال حاضر باید resident اقدام کرد فرصت برای تبدیل ویزیتور به رزیدنت ۷ روز هست که حداقل طبق تجربهٔ یکی از دوستای من مشکلاتی رو ایجاد میکنه.
علاوه بر این من از کنسول دبی پرسیدم و توضیح دادم که برای یه دورهٔ ۲-۷ ساله میرم و ... و خودش resident رو پیشنهاد کرد. توی NTHU خود مسئول دانشجویان خارجی هم توصیه به گرفتن resident کرد. حالا ممکن هست با ویزیتور هم بشه ولی به نظر میاد حداقل راه رسمی اینه.
راجع به بحث اینکه ویزای رزیدنت نمیدادن من دوستی که ذکر رفت همونطوری که گفتم با ویزیتور رفته بود و اونجا کنسول بهش همین ویزیتور رو توصیه کرده بود ولی براساس مشکلاتی که پیش اومد اون کنسول توی دبی عوض شد و این رویکرد هم تغییر کرد. البته من کسایی رو که ۴ سال پیش رفتن هم میشناسم که با رزیدنت رفتن حالا شاید این بین به خاطر همون کنسول (یه خانم هندی بوده ظاهرا) بعضی از هموطنها با ویزیتور هم رفتن.... من خودم در پروسهٔ رفتن هستم امیدوارم تعداد افراد بیشتر بشه و اطلاعات هم موثقتر بشه...
من خودم با ویزای ویزیتور اومدم و این مشکلاتی که میفرمایید رو به هیچ وجه نداشتم.
من نمیدونم دوستتون کدوم دانشگاه بودن و به چه صورت اقدام کردن. اما ویزای ویزیتور شما تاریخ داره و این شکلی نیست که به محض ورود فقط 7 روز اعتبار داشته باشه. تو لینکی هم که فرستادید نوشته که طول مدت تبدیل ویزا به رزیدنت هفت روز هست ( تجربه شخصی من دو هفته بود با پرداخت مبلغی حدود 100 دلار امریکا) و شما باید حداقل هفت روز قبل از اکسپایر شدن ویزاتون اقدام کنین.
اون بخش حقوق رو هم متوجه نشدم. اما در جریان باشید تا 6 ماه اول بهتون مالیات میخوره و خوب یه مبلغی ازتون کسر میشه بابتش اما بعد از 6 ماه مالیات ندارید. اما به هیچ وجه قانونی برای جریمه ندارن ( من بابت فرآیند خودم که طولانی شده بود از دانشگاه چندین بار پرسیدم این موضوع رو)
فرصت تبدیل از ویزیتور به رزیدنت هفت روز نیست؛ هفت روز قبل از اکسپایر ویزاتون هست.
بله یه خانوم هندی بودن تا پارسال که خوب اگر عوض شده من اطلاعی ندارم.
در هر صورت نگران نباشید پروسه بسیار راحت تر از چیزی هست که تصورش رو میکنین.
موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.