07-08-2014, 01:53 PM
(07-08-2014, 11:57 AM)'Negin3004' نوشته:ممنون از پاسختون و لطفتون، مشکل من این هست که هرچه زودتر باید نامه استعفا از کارم رو بنویسم ولی هنوز مطمئن نیستم ویزا رو بهم می دن یا نه، می خوام زودتر از 17 آگوست نتیجه رو بدونم اگه امکان داشته باشه. من برای مستر از دانشگاه Cassino پذیرش گرفتم. معمولا اگر نامه دانشگاه به سفارت نرسیده باشه خود سفارت پیگیری می کنه یا نه؟ چون خودم که با دانشگاه تماس گرفتم گفتن نامه رو فرستادن حتی آدرس ایمیلی که بهش ارسال شده بود رو برام فرستادن.. اگر سفارت نامه دانشگاه رو دریافت کرده باشه دیگه ویزا صد در صدی هست یا بازم موردی هست که باید چک بشه؟ اون شماره رو هم مرتب می گیرم ولی جواب نمی دن یا اشغال هست..
در مورد بیمه هم پس باید همون یک ساله رو بگیریم ظاهراً..
سلام دوست عزیز
من تا جایی که اطلاع دارم و دوستانم ویزا گرفتن ایتالیا ویزای دانشجویی به راحتی می دهد اما من به شما پیشنهاد می دهم تا ویزا دستتون نرسیده پل پشت سر را خراب نکنید
شما به محض اپلای برای ویزا خود سفارت صحت مدارک شما را چک می کند بعد ویزا می دهند و معمولا از طریق ایمیل دانشگاه ها با سفارت در ارتباط هستند نگران نباشید همه چی به خوبی پیش می رود
من تا جایی که اطلاع دارم و دوستانم ویزا گرفتن ایتالیا ویزای دانشجویی به راحتی می دهد اما من به شما پیشنهاد می دهم تا ویزا دستتون نرسیده پل پشت سر را خراب نکنید
شما به محض اپلای برای ویزا خود سفارت صحت مدارک شما را چک می کند بعد ویزا می دهند و معمولا از طریق ایمیل دانشگاه ها با سفارت در ارتباط هستند نگران نباشید همه چی به خوبی پیش می رود
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]