05-08-2016, 01:46 PM
دوستان عزیز من بعد از مدتها اپلای کردن تونستم از یک دانشگاه متوسط در امریکا پذیرش پست داک بدون فاند بگیریم. ویزا هم از قرار معلوم j1 هست . رشته ی تحصیلی من دکتری مهندسی عمران گرایش محیط زیست یا ژیو اینوایرونمنت از یک دانشگاه خارجی هست در ضمن برای دوره تحقیقاتی در زمینه کاربرد نانو تکنولوژی در محیط زیست فعالیت خواهم کرد. اما الان مشکلی که هست اینه که وقت سفارتها پر هست . و من نمیدونم برای کدوم سفارت اقدام کنم بهتره با توجه به شرایطم.
ایا وقت گرفتن از طریق شرکتها کار صحیحی هست؟ در نامه ی دی اس 2019 زمان شروع دوره ی من رو اکتبر اعلام کرده اند..
ایا اگر دیرتر از این موعد برم مشکلی ایجاد میشه؟
ایا من که در گروی ویزیتینگ اسکولار طبقه بندی میشم.. برای وقت سفارت باید برای مصاحبه در بسته ی دانشجویی قرار میگیرم؟
عکس سی وی من بی حجاب هست در حالیکه عکس پاسپورتم با حجاب هست. برای فرم دی اس عکس با حجاب رو قرار بدم یا بی حجاب؟
شما کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید؟
ایا برای دخترها هم کلیرنس طولانی اعمال میشه؟
بسیار سپاسگذارم
ایا وقت گرفتن از طریق شرکتها کار صحیحی هست؟ در نامه ی دی اس 2019 زمان شروع دوره ی من رو اکتبر اعلام کرده اند..
ایا اگر دیرتر از این موعد برم مشکلی ایجاد میشه؟
ایا من که در گروی ویزیتینگ اسکولار طبقه بندی میشم.. برای وقت سفارت باید برای مصاحبه در بسته ی دانشجویی قرار میگیرم؟
عکس سی وی من بی حجاب هست در حالیکه عکس پاسپورتم با حجاب هست. برای فرم دی اس عکس با حجاب رو قرار بدم یا بی حجاب؟
شما کدوم سفارت رو پیشنهاد میکنید؟
ایا برای دخترها هم کلیرنس طولانی اعمال میشه؟
بسیار سپاسگذارم