23-05-2018, 01:01 PM
آیا برای درخواست ویزای تحصیلی با پذیرش در مقطع ارشد هم باید مدرک دیپلم رو ترجمه کنیم یا فقط تحصیلات دانشگاهی مثل لیسانس کافیه؟
ریجکت شدن ویزای فرانسه (دلایل و راهکارها)
|
23-05-2018, 01:01 PM
آیا برای درخواست ویزای تحصیلی با پذیرش در مقطع ارشد هم باید مدرک دیپلم رو ترجمه کنیم یا فقط تحصیلات دانشگاهی مثل لیسانس کافیه؟
24-05-2018, 03:47 PM
(23-05-2018, 01:01 PM)saeedsaadat نوشته: آیا برای درخواست ویزای تحصیلی با پذیرش در مقطع ارشد هم باید مدرک دیپلم رو ترجمه کنیم یا فقط تحصیلات دانشگاهی مثل لیسانس کافیه؟ تا آنجا که اطلاع دارم نیازی به ترجمه دیپلم نیست. مگر اینکه سفارت اعلام کرده باشد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
24-06-2018, 04:00 PM
سلام يه سوال دارم من الان دانشجوي ليسانس هستم سال دوم و نمي خوام كه ديگه رشتمو ادامه بدم و بهش علاقه ندارم و الان پذيرش از يكى از موسسات پاريس كه انگليسي زبان هست دارم و با توجه به اينكه اخرين مدرك تحصيليم پيش دانشگاهيم هست و اون دست دانشگاه هستش و هرچى ميگم براى ترجمه بهم بدن نميدن و اينكه چون دارم ليسانس مو ول ميكنم به نظرتون ممكنه ويزا تحصيلي م ريجكت شه ؟
25-06-2018, 12:22 PM
باسلام و سپاس از مدیران سایت.
من و همسرم درخواست ویزای توریستی فرانسه داده بودیم،در کمال ناباوری ریجکت شدیم.مدارک شغلی کامل ، شامل نامه مرخصی و بازگشت ، فیش حقوقی ، حساب بانکی ، بیمه عمر و سابقه بیمه ۱۰ ساله تامین اجتماعی ، سند ملکی ، برنامه دقیق سفر ، ضمانت محضری تامین هزینه های همسرم در سفر ، رزرو بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل از بوکینگ ( البته بدون پرداخت مبلغ ) ارایه دادم.ولی ریجکت شدم.بند ۹ علامت زده شده بود ( شرایط اقامت قابل اعتماد نیست ).آیا دلیل ریجکت شدنم رزرو هتل هام بود ؟ اگه خرید قطعی هتل انجام میدادم باز هم ریجکت میشدم ؟
29-06-2018, 12:35 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
من ۲روز پیش از سفارت فرانسه به همراه همسرم ریجکت شدیم.؟! من رئیس شعبه بانک خصوصی هستم و خانمم هم کارمند بانک هستن... مدارک گردش حساب و موجودی بالای 150میلیون تومان و حساب های ارزی15000دلار و فیش حقوقی و بیمه و حتی ۲فقره سند ملکی ارائه کردیم به همراه رزرو هتل و هواپیما. و دلیل ریجکت شدن را عدم اطمینان از محل اقامت اعلام کردن!! میخواستم از طریق کنسول سفارت موضوع رو پیگیری کنم و اعتراض کنم، اگر از دوستان کسی میتواند راهنمایی کنه ممنون میشم.
17-07-2018, 02:24 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 17-07-2018, 02:31 AM توسط yaghob1368.)
سلام ... من و خانومم اولین باره درخاست ویزای فرانسه دادیم... دوتا بچه دوقولو داریم که معلولیت جسمی و ذهنی دارند.. و اونها رو نخاستیم ببریم پروندمون کامل بود . بعد فرستادن پرونده ... بعد از چند روز ازمون پرونده پزشکی بچه ها رو خاستن.. ما هم پرونده رو فرستادیم .. ولی به گمان اصلا پرونده رو نگاه هم نکرده بودن... و ویزامونمو ریجکت کردن!!!! دلیل ریجکت شدن هم نبودن دلیل کافی مبنی بر ترک حوزه شینگن قبل از پایان رویداد بود.!! الان وکیلمون خودش شخصا از پست فرانسه اعتراض و همراه پرونده فرستاده که زودتر جواب بیاد... آیا بنظرتون اعتراضمون تاثیر داره یا نه؟؟
|
|