04-09-2014, 01:37 PM
(04-09-2014, 01:14 PM)'s_erfan_m' نوشته: با سلام
من هفته پيش از سفارت فرانسه ريجكت شدم لطفا اگه امكانش هست راهنماييم كنيد دوباره چجوري ميتونم اقدام كنم و آيا پاسپورتمو عوض كنم بهتره يا نه و اينكه تا چه مدت نميتونم اقدام كنم و اينكه از كدوم كشوره ديگه اقدام كنم احتمال گرفتن ويزام بيشتره؟شرايطم مجرد ٣٢ ساله ١٠٠ ميليون حساب بانكي داشتم سند ملكي داشتم با نامه از شركت فقط سابقه بيمه نداشتم و اينكه قبلا فقط تركيه و ارمنستان رفته بودم اما فرانسه ريجكتم كرد
یه نامه اعتراضی به زبان فرانسه بنویسید دلایل کافی و توجیه کننده بیارید که ویزاتون به ناحق ریجکت شده و به شماره سفارت فکس کنید -6094092 - 021
البته اگر همه مدارک پرونده ات تکمیل باشه مطمئن باش گیرشون روی حساب بانکی بوده است. شما پاسپورتت رو که نمیتونی عوض کنی؟!!! چون اسمت تو لیست ریجکت ویزای شینگن قرار گرفته.
البته اگر همه مدارک پرونده ات تکمیل باشه مطمئن باش گیرشون روی حساب بانکی بوده است. شما پاسپورتت رو که نمیتونی عوض کنی؟!!! چون اسمت تو لیست ریجکت ویزای شینگن قرار گرفته.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public